Batman Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

İlan Giriş : 05 Ekim 2012 01:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Batman Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

Batman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547, 2914 sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik esasları ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanun?un 48. maddesindeki genel hükümler, ilanda belirtilen diğer koşullar ve Üniversitemiz Senatosunca belirlenen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri doğrultusunda öğretim üyesi (Profesör, Doçent ve YardımcıDoçent) alınacaktır.

Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, nüfus cüzdan fotokopisi, hizmet belgelerini, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek)

Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, nüfus cüzdan fotokopisi, hizmet belgelerini, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek)

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; başvurdukları programı belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora/ uzmanlık belgesi), 2 adet fotoğraf, yayın listesi, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek) başvuracaklardır.

- Müracaat Süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile Postadaki gecikmeden dolayısüresinde ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır. İlanen duyurulur.

İlan Başlangıç Tarihi : 05.10.2012

Son Başvuru Tarihi : 19.10.2012

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM/ANASANAT DALI ÜNVANI KADRO DERECESİ ADEDİ ÖZEL KOŞULLAR
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ESKİ TÜRK DİLİ Yardımcı Doçent 3 1 İlgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI YENİ TÜRK EDEBİYATI Yardımcı Doçent 3 1 İlgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
SOSYOLOJİ SOSYOMETRİ Yardımcı Doçent 4 1 İlgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
SOSYOLOJİ UYGULAMALI SOSYOLOJİ Yardımcı Doçent 4 1 İlgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
TARİH YENİÇAĞ TARİHİ Yardımcı Doçent 4 1 İlgili Bölümden Lisans Mezunu Olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT İKTİSAT POLİTİKASI Profesör 1 1 İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri'nin İlgili Bölümlerinden Mezun Olmak ve İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ HUKUK BİLİMLERİ Profesör 1 1 İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri'nin İlgili Bölümlerinden Mezun Olmak ve İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ OTOMOTİV Doçent 3 1 Fakültelerin Makine Mühendisliği Bölümü Mezunu Olup, Termodinamik ve Enerji Bilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BİLGİSAYAR YAZILIMI Yardımcı Doçent 3 1 Machine Learning Konularında Çalışmış Olmak.
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ KURAMSAL TEMELLERİ Yardımcı Doçent 3 1 Machine Learning Konularında Çalışmış Olmak.
METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ ÜRETİM METALURJİSİ Yardımcı Doçent 3 1 Üretim Metalurjisi Alanında Çalışmış Olmak
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ DEVRELER VE SİSTEMLER TEORİSİ Yardımcı Doçent 3 1 Elektrik-Elektronik Alanında Çalışmış Olmak.
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ MAKİNA TEORİSİ VE DİNAMİĞİ Yardımcı Doçent 3 1 Makine Teorisi ve Dinamiği Alanında Çalışmış Olmak.
METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ ÜRETİM METALURJİSİ Yardımcı Doçent 4 1 Malzemelerin Kaynakla Birleştirilmesi ve Yorulması Konularında Çalışmış Olmak.
METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ MALZEME BİLİMİ Yardımcı Doçent 4 1 Malzeme Bilimi Konusunda Çalışmış Olmak.
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MÜZİK MÜZİK Yardımcı Doçent 4 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
SİNEMA VE TELEVİZYON SİNEMA VE TELEVİZYON Yardımcı Doçent 4 1 İletişim Fakültesi Mezunu Olmak, Habercilik ve Uluslararası Konjoktür Konularında Çalışmış Olmak.
SİNEMA VE TELEVİZYON SİNEMA VE TELEVİZYON Yardımcı Doçent 4 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ Profesör 1 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ Yardımcı Doçent 3 2 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ Yardımcı Doçent 3 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ Yardımcı Doçent 4 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ Yardımcı Doçent 4 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ Yardımcı Doçent 3 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
İMALAT MÜHENDİSLİĞİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ Yardımcı Doçent 5 3 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ Profesör 1 1 Turizm Alanında Doktora Yapmış Olmak.
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ Yardımcı Doçent 4 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ VE TURİST REHBERLİĞİ SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ VE TURİST REHBERLİĞİ Yardımcı Doçent 4 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
TURİZM VE OTELCİLİK İŞLETMECİLİĞİ TURİZM VE OTELCİLİK İŞLETMECİLİĞİ Yardımcı Doçent 5 1 İlgili Alanda Doktora Yapmış Olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MYO SAĞLIK BİLİMLERİ   Profesör 1 1 Fakülteleri Tıp, Fizik, Kimya veya Biyoloji Bölümlerinden birinden mezun olmak
SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BESLENME VE DİYETETİK Yardımcı Doçent 4 1 Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK Yardımcı Doçent 4 1 İç Hastalıkları Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK Yardımcı Doçent 4 1 Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.
HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK Yardımcı Doçent 4 1 Hemşirelikle İlgili Herhangi bir alanda Doktora Yapmış Olmak.
MESLEK YÜKSEKOKULU     Profesör 1 1 Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat veya Uluslar arası İlişkiler Alanında Doktora Yapmış Olmak.