Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Ekim 2012 07:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden:

DÜZELTME İLANI

03.10.2012 tarih ve 28430 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanan Üniversitemiz birimlerine alınacak Akademik Personel alımı ilanımız aşağıda şekilde düzeltilmiştir.

SEHVEN YAYIMLANAN

Birimi Bölümü Ünvanı Derece Adet Niteliği
Mühendislik ve Doğa Bil. Fak. Bilgisayar Mühendisliği Yard . Doçent 3 1 Paket anahtarlamalı ağlarda hizmet kalitesi tabanlı ulaştırma protokolü ve kaynak yapısı uygulaması alanında doktora yapmış olmak.

OLMASI GEREKEN

Birimi Bölümü Ünvanı Derece Adet Niteliği
Mühendislik ve Doğa Bil. Fak. Bilgisayar Mühendisliği Yard . Doçent 3 1 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve ilgili alanda doktora yapmış olmak

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 25.ve 23. maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı?nca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği asgari şartlara haiz, Öğretim Üyeleri (Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına) alınacaktır.

Başvuru Şartları:

* Doçent kadroları için, başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine nüfus cüzdan örnekleri, özgeçmiş, Doçentlik Belgelerinin fotokopisi, yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan dört (4) takım dosya ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

* Yardımcı Doçent kadroları için, , başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, Doktora Belgelerinin fotokopisi, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan dört (4) takım dosya ile ilgili birimlere başvuruda bulunulması gerekmektedir.

* Yardımcı Doçent adayları için 2547 sayılı Kanunun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2. bendi gereğince ayrıca Üniversitemizde başvuru belgesinde belirtmiş olduğu yabancı dilden yabancı dil sınavı yapılacaktır.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir

Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmak gerekmektedir

Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün, mesai bitimidir, Süresi içinde yapılmayan ve posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru formunu web http://www.adanabtu.edu.tr adresinden alarak başvuracaklardır.

Belirtilen koşulları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Duyurulur.

Rektörlük: 0 322 313 00 00

0 322 313 00 01

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Birimi Bölümü Ünvanı Derece Adet Niteliği
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Paket anahtarlamalı ağlarda hizmet kalitesi tabanlı ulaştırma protokolü ve kaynak yapısı uygulaması alanında doktora yapmış olmak.
Malzeme Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Polimer Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalında doktora yapmış olmak ve Polistiren Bazlı Polimer Nanokompozitler konusunda çalışmaları bulunmak.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Güç kalitesi, güç elektroniği ve güç sistemlerinin bilgisayar destekli analizi alanında doktora yapmış olmak.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde biyomedikal işaret işleme alanında doktora yapmış olmak.
Makine Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Taşıt aerodinamiği ve parçacık görüntülemeli hız ölçümü tekniği konularında doktora yapmış olmak
İnşaat Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Mühendislik Bilimlerinde, tsunamilerin analitik modellenmesi konusunda doktora yapmış olmak.
İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Doçent 1 1 Yönetim ve Strateji alanında doçent ünvanına sahip olmak ve Uluslararası stratejik işbirliği konusunda çalışmaları bulunmak.
Yönetim Bilişim Sistemleri Doçent 1 1 Mali Hukuk alanında doktora yapmış ve Mali Hukuk alanında doçent ünvanına sahip olmak
Yönetim Bilişim Sistemleri Yard.Doçent 3 1 Kriz İletişimi konusunda doktora yapmış olmak
Yönetim Bilişim Sistemleri Yard.Doçent 3 1 Sipariş salınım mekanizmalarının simülasyonu konusunda doktora yapmış olmak
Yönetim Bilişim Sistemleri Yard.Doçent 3 1 Bulanık Matematiksel Programlama konusunda doktora yapmış olmak
Yönetim Bilişim Sistemleri Yard.Doçent 3 1 Ürün geliştirme projelerinin çizelgelenmesi konusunda doktora yapmış olmak
Yabancı Diller Y.Okulu   Yard.Doçent 3 1 İngilizce Öğretmenliği lisans mezunu olmak, Eğitim Bilimleri alanında doktora yapmış olmak ve en az 3yıl yurtdışı tecrübesi bulunmak.