Gaziantep Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 10 Eylül 2005 00:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziantep Üniversitesi Akademik Personel İlanı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile ilgili Yönetmelik uyarınca Öğretim elamana alınacaktır.

15 Gün içerisinde şahsen yapılacaktır.(İlanın yayın tarihi: 8 Eylül 2005)

l-İlan edilen Profesör kadroları daimi statüdedir. Adayların başvuracakları anabilimdalını belirten dilekçelerine özgeçmişleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 7 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.. Adayların doçentlik unvannıni aldıktan sonra başvurdukları anabilim dalında yurt içindeki ve yurt dışındaki hakemli seçkin bilimsel dergilerdeki yayınlanan orijinal ve bilime katkı sağlayan yayınlarının bulunması, kendi alanlarında uzmanlık Öğrencisi yetiştirmiş, yükseklisans veya doktora, tezleri yürütmüş ve sonuçlandırmış olmaları şartı aranacaktır. (Adaylar tarafından belgelendirilecektir.}

2-İlan edilen doçent kadroları daimi statüdedir. Adayların başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, bilimsel çalışına ve yayınlarını içeren 5 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

3-Yardımcı Doçent adayları anabilin dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve diplomalarını ekleyerek hazırlayacakları 5 nüsha dosya ila birlikte ilgili fakülte dekanlıklarına ve Yüksekokul Müdürlüğüne başvuracaklardır. (Doçentlik Merkezi Yabancı Dil Sınavı Başarı Balgmsi alanlar yabancı dil sınavından muaf tutulacaktır.}

4-Tüm adayların Üniversite Yönetim Kurulu tarafından profesör, doçent ve yardımcı doçent için belirlenen şartlan sağlamaları gerekmektedir.(Kriterler WEB Sitemizin Personel Dairesi Başkanlığı sayfasından görülebilir veya Personel Dairesinden öğrenilebilir.)

5- Mühendislik Fakul tesindta ilan edilen yardımcı doçent kadrosuna müracaat edecek adayların Merkezi Yabancı Dil Sınavını İngilizce'den vermiş .olmaları, ders anlatacak seviyede İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

Fakültesi ve Bölümü Anabilim Dalı Ünvanı Adeti
Tıp Fak./ Temel Tip Bil. Histoloji ve Embriyoloji
Mikrobiyoloji ve Klinik.Mik.
Tıbbi Biyoloji
Profesör
1
Doçent
1
Doçent
1
Yrd.Doç
1
Dahili Tip Bil. Kardiyoloji
Dermatoloji
Radyodiagnostik
Nöroloji
Doçent
1
Yrd.Doç
1
Yrd.Doç
1
Yrd.Doç
1
Cerrahi Tip Bil. Çocuk Cerrahisi
Anesteziyoloji ve Rean,
Ortopedi ve Travmatoloji
Üroloji
Kalp-Damar Cerrahisi
Doçent
1
Doçent
1
Doçent
1
Yrd.Doç
1
Yrd.Doç
1
Fen Ed. Fak./ Sosyoloji Genel Sosyoloji
Uygulamalı Sosyoloji
Yrd.Doç
1
Yrd.Doç
1
Matematik Cebir ve Sayılar T. Yrd.Doç
1
Mühendislik Fak./Elekt. Elk. Kontrol ve Kumanda Sis. Termodinamik Yrd.Doç
1
Makina Termodinamik Yrd.Doç
1
Beden Eğit.ve Spor Y.O. - Yrd.Doç
1
Gaziantep Eğit. Fak./Eğitim Bil. Eğit. Yön. Tef. Plan. ve Ek. Yrd.Doç
1