Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Eylül 2012 07:58, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bozok Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesi belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır.

İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ UNVANI BÖLÜM/ANABİLİM DALI DRC. ADET ARANAN NİTELİKLER
  Prof. Dr. (Daimi) Üroloji 1 1 1- Erkek uriner intikontinansı ve yapay uriner sfinkterler konusunda ulusal ve uluslar arası çalışması olmak. 2- Laporoskopi konusunda yurtdışı sertifikası olmak.
  Yrd. Doç. Genel Cerrahi 3 1 1- Korozif maddelerin üst GİS hasarını araştıran deneysel çalışma yapmış olmak. 2- Türk Patent Enstitüsü tarafından cerrahi alet faydalı model belgesi almış olmak.
TIP FAK. Yrd. Doç. Göz Hastalıkları 3 1 Mikroinsizyonel katarakt cerrahisi ve mikroinsizyonel göz içi lensleri konularında uluslararası çalışması olmak.
  Yrd. Doç. Beyin ve Sinir Cerrahisi 3 1 -
  Yrd. Doç. Göğüs Cerrahisi 3 1 -
  Yrd. Doç. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları 3 ? 1 Daha önce Üniversitede öğretim üyesi olarak çalışmış olmak, acil psikiyatri konusunda basılı eseri/bölümü olmak.
FEN-EDB. FAK. Doç.(Daimi) ........ ... ........ Cebir ve Sayılar Teorisi 1 1 Yakın-Halka Teorisi üzerine çalışmaları bulunmak.
İ.İ.B.F Yrd. Doç. İktisat Teorisi 3 1 İktisadi Büyüme ve Borçlanma üzerine çalışmış olmak.
  Yrd. Doç. İktisat Teorisi 3 1 Parasal Aktarım Mekanizmaları üzerine çalışmış olmak.