Manisa Turgutlu SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Eylül 2012 09:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Manisa Turgutlu SYDV Personel Alım İlanı

T.C. MANİSA VALİLİĞİ TURGUTLU İLÇESİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

BELİRSİZ SÜRELİ PERSONEL ALIM İLANI

Turgutlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca ve Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının 11.09.2012 tarih 01 sayılı mütevelli heyeti kararına istinaden şartları tutan adaylar arasından 5 Adet Sosyal Yardım ve İncelemesi Görevlisi pozisyonu için 5510 sayılı Sosyal Sigorta Kanunu uyarınca Belirsiz Süreli Sözleşmeli 5 (Beş) Personel istihdam edilecektir.

I)BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Alınacak adayların aşağıda belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Erkek adaylar için, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8) İstihdam edilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için, 4 yıllık Yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Uluslar arası İlişikler ve Maliye), Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak,

9) 2011 veya 2012 yıllarında, ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak,

II) BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

1. Başvuru tarihi itibariyle en az 3 aydır Turgutlu sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,

2. Görevi devamlı yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı veya vücut sağlığı ile ilgili özür bulunmamak,

3. İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, Photoshop v.b.) kullanabiliyor olmak

4. Varsa iş deneyim belgesi

5. İşin Süresi : Daimi Süreli ( İlk İki Ay Deneme Süresi)

6. İstihdam edilecek pozisyon ve İstihdam edilecek Kişi Sayısı : Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 5 (beş) Kişi

7. Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi İş Tanımı: Sosyal yardım ve proje başvuru sahiplerinin ve Genel Sağlık Sigortası gelir testine ilişkin başvuru sahiplerinin muhtaçlığına ilişkin araştırmalarnı mahallinde yürütmek, Mütevelli Heyetine sunulmak üzere ?Sosyal İnceleme Raporunu? hazırlamak ve diğer kamu hizmetleri ile ilgili olarak hedef kitleye yönelik danışmanlık ve yönlendirme faaliyetlerini yürütmek

III) MÜLAKATA ALINACAK ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER

1. Üzerinde T.C Kimlik Numarası yazılı bulunan nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi

2. Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf,

3. KPSS sonuç Belgesi Fotokopisi

4. Adli Sicil Kaydı

5. Diploma Fotokopisi

6. Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi, (herhangi bir kurumdan almış olduğu sertifika, kurs bitirme belgesi veya transkript üzerinde bilgisayar dersi okuduğuna gösteren belge)

7. Özgeçmiş, (Özgeçmiş mektubunda doğum yeri, doğum yeri, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.)

8. Sağlık Kurul Raporu (Yapılacak Mülakat Sınavında Başarılı olan aday için geçerli)

9. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olduğuna, muaf olduğuna veya askerlikle ilişkisi bulunmadığına dair belge,

IV) SINAV BAŞVURUSU ve SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1. Başvurular, 12 Eylül 2012 Çarşamba tarihinde başlayıp, 21 Eylül 2012 Cuma tarihinde saat 17.00 kadar ?http://app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx? veya http://www.sosyalyardimlar.gov.tr/tr adresinden yapılacaktır.

2. Posta yolu ve şahsen müracaatlar kabul edilmeyecektir.

3. Başvuran adaylardan KPSS P3 Puanına göre en yüksek puandan başlayarak 3 katı aday ( 15 ) mülakata çağrılacaktır.

4. Başvuru sonucunda mülakata çağrılacak adayların listesi, Turgutlu Kaymakamlığı resmi internet adresinde (htpp://www.turgutlu.gov.tr) 24 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlanacak olup, bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Mülakata çağrılacak adayların Vakıf Başkanlığında yer alan İş talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak istenilen diğer belgelerle birlikte en geç, 26 Eylül 2012 Çarşamba Günü saat 17.00?ye kadar Turgutlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü Hükümet Konağı Cumhuriyet Mahallesi Akçakmak Yolu: No:194 adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

5. Mülakat çağrılacak adayların başvurusu sırasında kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

6. 27 Eylül 2012 Perşembe Günü Saat 10.00?te Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda mülakat yapılacaktır.

V) BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ATAMA

1. Mülakat sınavı sonucunda, Sınav Komisyonu tarafından başarılı bulunan 5 aday Mütevelli heyetinin onayına sunulacaktır. Mütevelli Heyetinin onayının müteakiben sözleşme yapılmasına karar verilen adaylar 28 Eylül 2012 Tarihinde Turgutlu Kaymakamlığı resmi internet sitesinde (http://www.turgutlu.gov.tr) yayınlanacaktır.

2. Sözleşme yapılmasına karar verilen adaylar ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün onayına müteakiben 7 (yedi) gün içerisinde sözleşme imzalanarak göreve başlatılacaktır.

3. Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde, istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan, yanlış beyan verdiği tespit edilen ya da istenilen zamanda göreve başlamayan adaylar hakkında tutanak düzenlenerek atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır.

4. Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mülakat sonucunda personel alıp almamakta ve göreve başlatma tarihinde serbesttir.

VI) MÜRACAAT YERİ ve İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat Yeri : Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı- Hükümet Konağı Cumhuriyet Mh. Akçakmak Yolu No: 194

Turgutlu-Manisa

Turgutlu S.Y.D.V İletişim Bilgileri

Tel : (236) 314-84-26

Mail : [email protected]