Tekirdağ Saray SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Eylül 2012 15:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tekirdağ Saray SYDV Personel Alım İlanı

TEKİRDAĞ İLİ SARAY İLÇESİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

1 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Tekirdağ İli Saray İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen niteliklerde, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı iş yasası uyarınca aşağıdaki esaslar dahilin de 1 adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? unvanlı sözleşmeli personel istihdam edilecektir.

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1- T.C. vatandaşı olmak,

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak,

4- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6- Türk ceza kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile, devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

7- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak. (Sağlık Raporu ile belgelendirmek)

8- Adli ve İdari Soruşturma sonucunda, işe alınmasına engel bir durumu bulunmamak,

9- En az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak,

10- Üniversitelerin en az 4 Yıllık Lisans eğitimi veren Siyasal Bilgiler, Sosyal Bilimler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Eğitim (Sosyal Bilimler alanlarındaki bölümler) Fen Edebiyat (Sosyal Bilimler alanlarındaki bölümler), İletişim (Halkla İlişkiler) Fakülteleri, Sosyal Hizmetler Yüksekokulu ile bunlara denkliği yükseköğretim kurulu tarafından kabul edilen yurt içi veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak.

11- İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak,

B) ÖZEL ŞARTLAR

1- Yüksek Öğretim Kurulu Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2011 veya 2012 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,

2- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak,

3- İlçenin Sosyo Ekonomik ve Kültürel yapısını tanıyor olmak,

4- Başvuru tarihi itibari ile son 1 (bir) yıldır, Tekirdağ İli Saray İlçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

5- MS OFFİCE uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek, (Milli Eğitim Müdürlüklerinden onaylı Bilgisayar Sertifikası bulunmak veya Bitirdiği Fakültede Bilgisayar dersi gördüğünü not durum belgesi (transkript) ile belgelendirmek)

6- İşin süresi: 2 ay deneme süreli olmak kaydı ile Belirsiz Süreli

C) BAŞVURU İLANI, BAŞVURULARIN ALINMASI,YERİ VE ZAMANI;

1- BAŞVURU İLANI; 13/09/2012 ? 23/09/2012 tarihleri arasında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ilanlistesi.aspx ve http://193.104.124.80/vakifilan/Login.aspx adresli web siteleri, Hükümet Konağı ilan panosu, Saray Kaymakamlığı web sitesi www.tekirdagsaray.gov.tr 3 Belediye Başkanlığı (Saray, Büyükyoncalı ve Beyazköy) ve İşkur? a gönderilerek ilan ettirilecektir.

2- BAŞVURU;

13/09/2012 ? 23/09/2012 tarihleri arasında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ilanlistesi.aspx ve http://193.104.124.80/vakifilan/Login.aspx adresli web adresinden online başvuracaklar.

3- EN SON EVRAK TESLİM TARİHİ VE YERİ;

Başvurular arasından KPSS P3 puan sıralamasına göre, puanı en yüksek 3 kişi 24/09/2012 de mülakata hak kazanmış olarak açıklanacak ve mülakata hak kazanlar aşağıda yazılı olan belgeleri 26/09/2012 saat 17:00?a kadar vakfa teslim edeceklerdir.

Evrak teslim adresi: Kemalpaşa. Mah. Lojman Sokak Hükümet Konağı Saray/Tekirdağ Tel:0282 768 1956

D) ÇAĞRILANLARDAN İSTENECEK BELGELER;

1- Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti,

2- (T.C. Kimlik Numaralı) Nüfus Cüzdanı tasdikli bir fotokopisi,

3- 2011 veya 2012 yılı KPSS P3 sınav Sonuç Belgesi aslı veya noter onaylı sureti,

4- 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş)

5- Bilgisayar Sertifikası veya bitirdiği fakültede Bilgisayar dersi gördüğünü kanıtlayan not durum belgesi (transkript) (Aslı veya Onaylı Sureti)

6- Özgeçmiş ve varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi,

7- Adli Sicil Kaydı (asıl)

8- Askerlik Terhis Belgesi (asıl) veya Tecil Belgesi (asıl)

9- Sağlık Raporu (çalışmasına engeli bulunmadığını gösteren)

10- Ehliyet (asıl)

11- Yerleşim yeri belgesi (asıl)

E) MÜLAKAT SONUÇLARI;

Mülakat sonucunda işe alınması uygun görülen 1 kişi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bildirilecektir. Genel Müdürlük değerlendirmesi sonucunda Vakfımıza sistem üzerinden göreve başlatılması istenilen personelin bildirilmesini müteakip, bildirilen personel ile sözleşme imzalanıp işe başlatılacaktır.

F) DİĞER HUSUSLAR;

1- Mülakat tarihinden önce kurumumuz tarafından istenen belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanlar mülakata alınmayacaktır. Gerçeğe aykırı belge ile müracaat ettiği anlaşılan adaylar ile, sözleşme imzalanmış olsa bile sözleşmeleri iptal edilir.

2- Sözleşmeli personel ihtiyaç duyulan hizmet birimi ve pozisyonda istihdam edildiğinden, devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyona yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

3- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

İLANEN DUYRULUR

SARAY KAYMAKAMLIĞI