Samsun Ayvacık SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Eylül 2012 12:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Samsun Ayvacık SYDV Personel Alım İlanı

T.C. SAMSUN İLİ

AYVACIK İLÇESİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün 16/02/2012 tarih ve 2012/1 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin esaslarını düzenleyen genelgesi doğrultusunda 2 (İki) Ay Deneme Süreli 3 (Üç) adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? unvanına sahip Belirsiz Süreli Sözleşmeli Personel alınacaktır.

A- ADAYLARDA ARANAN GENEL VE ÖZEL NİTELİKLER;

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- Başvuru tarihinde 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik hizmetinden muaf olmak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar ile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

7- İyi derecede bilgisayar kullanma becerisine sahip olmak,

8- Başvuru tarihi itibariyle Son 6 (Altı) aydır Samsun ilinde ikamet ediyor olmak ve Ayvacık İlçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek

9- Her türlü mevsim ve iklim şartında görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ile vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak, (Göreve başlaması uygun bulunan adaylardan bu durumu belirtir tam teşekküllü bir hastaneden alınmış sağlık raporu istenecektir)

10- Öğrenim süresi en az 4 (Dört) yıl olan yükseköğretim kurumlarının Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Halkla İlişkiler ve İletişim Bölümleri ile Muhasebe, Ekonomi, İşletme, İktisat, Maliye, Ekonometri, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümlerinden alım yapılacaktır. Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Halkla İlişkiler ve İletişim bölümü mezunları tercih sebebi olacaktır. Eğitim Fakültesi mezunlarının başvruları kabul edilmeyecektir.

11- ÖSYM tarafından yapılan 2011 ve 2012 yıllarında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 (Altmış) puan almış olmak,

12- Muhasebe bilgisine sahip olmak tercih sebebi olacaktır.

B- BAŞVURU İLANI, BAŞVURULARIN ALINMASI, İSTENEN BELGELERİN TESLİM EDİLMESİ, MÜLAKAT YERİ VE ZAMANI;

1-BAŞVURU İLANI:

11 Eylül 2012 - 18 Eylül 2012 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün (http://www.sosyalyardimlar.gov.tr) web sitesi, Ayvacık Kaymakamlığının (www.ayvacik.gov.tr) web sitesi, Ayvacık Hükümet Konağı İlan Panosu, Ayvacık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlan Panosunda ilan edilecek ve ilan metni Ayvacık Belediye Başkanlığı?na ilan edilmek üzere gönderilecektir.

2- BAŞVURU:

Başvurular 11 Eylül tarihinden başlayarak, 18 Eylül 2012 günü Saat: 17,00?ye kadar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne ait (http://www.sosyalyardimlar.gov.tr) web sitesinden online olarak yapılacak, şahsen yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

3- BELGELERİN TESLİM EDİLMESİ:

Adaylar en geç 19/09/2012 günü mesai saati bitimine kadar aşağıdaki belgeleri dosya halinde vakıf müdürlüğüne teslim edeceklerdir. İstenen şartlara uygun müracaat sahiplerine teslim ettikleri belgeler karşılığında ??Evrak Alındı Belgesi?? verilecektir. Mülakata çağrılması uygun görülen ancak istenen belgeleri verilen süre içerisinde teslim etmeyen adaylar mülakata alınmayacaklardır.

1- Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

2- Diploma aslı veya noter tasdikli onaylı örneği,

3- Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 (Dört) adet vesikalık fotoğraf,

4- KPSS P3 Sınav Sonuç Belgesinin aslı veya noter tasdikli onaylı örneği,

5- Adli Sicil Kaydı Belgesinin aslı,

6- Yerleşim Yeri (İkametgah) Belgesinin aslı,

7- Nüfus Kayıt Örneğinin aslı,

8- Askerlik Terhis Belgesi veya askerlikten muaf olduğuna dair belgenin aslı veya noter tasdikli onaylı örneği,

9- A4 kağıdının bir yüzünü geçmeyecek şekilde hazırlanmış özgeçmiş,

10- Bilgisayar sertifikası aslı ve fotokopisi, (varsa)

4- MÜLAKAT YERİ VE ŞEKLİ;

Belgelerini evrak alındı belgesi karşılığında eksiksiz olarak teslim eden adayların listesi 20 Eylül 2012 günü Ayvacık Kaymakamlığı web sitesinde (www.ayvacik.gov.tr) mülakata hak kazananlar listesinde açıklanacaktır. Mülakata hak kazanan adaylar 21 Eylül 2012 Cuma günü saat: 14:00?de Ayvacık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Salonunda Mülakat Komisyonu tarafından mülakata alınacaktır. Mülakat için ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

5- SINAV SONUÇLARI;

Mülakata alınan adaylar mülakatta aldıkları puana göre komisyon tarafından sıralanacak ve mülakat sonrası puanı yüksek olan ilk 3 (Üç) aday Ayvacık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Kararı alınarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne Bütünleşik Sosyal Yardım Hizmetleri Bilgi Sistemi İnsan Kaynakları Modülü üzerinden bildirilecektir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda göreve başlatılması uygun görülen personeller Ayvacık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bildirilecek, vakıf görevlileri tarafından sözleşme imzalamak üzere davet edilen adaylar (Beş) gün içerisinde Ayvacık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelerek sözleşme imzalayıp işe başlayacaklardır. Sözleşme imzalamaya hak kazanan personellerden süresinde sözleşme imzalamayanlar işe başlatılmayacaktır.

Ayvacık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti mülakat sonucunda personel alıp almamakta veya gerektiğinde mülakatı tek taraflı iptal etmekte serbesttir.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Ufuk AKIL

Kaymakam

Vakıf Başkanı