Çorum Mecitözü SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Eylül 2012 08:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çorum Mecitözü SYDV Personel Alım İlanı

ÇORUM /MECİTÖZÜ İLÇESİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINA SÖZLEŞMELİ 2 ADET PERSONEL ALIMI

Mecitözü İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı Genelgesi ve 16/02/2012 gün ve 2012/1 kararında belirlenen ve 16/04/2012 tarihine yürürlüğe giren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ile 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından sınav ile 1 adet ?Büro görevlisi ünvanlı ve 1 adet Sosyal İnceleme ve Yardım Görevlisi ünvanlı personel olmak üzere toplam 2 adet erkek personel alınacaktır.

TALEP BAŞVURU BİLGİLERİ

Açık İş Sayısı : 2

Başvuru Tarihleri : 10.09.2012 ? 20.09.2012

İş alanı/ Pozisyon : Sosyal İnceleme ve Yardım Görevlisi

İş alanı/ Pozisyon : Büro Görevlisi

İşin Süresi : Daimi sözleşmeli (Deneme süreli)

1- ADAYLARDA ARANAN NITELIKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3-18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak

4-Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.

5-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.?

7-Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

B) ÖZEL ŞARTLAR

a) Üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren Sosyal Hizmet Bölümü, Fen Edebiyat Fakültesi Bölümlerinden(Matematik ve Fizik bölümleri hariç) mezun olmak.

b- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2011-2012 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. Personel sayısının 3 (üç) katı kadar kişi geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağrılır.

c-Çorum? da ikamet ediyor olmak.

d- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

e-Bilgisayar programlarını (ofis proğramlarına hakim) iyi düzeyde kullanabilmek

f- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak

g-İşin Süresi: Belirsiz süreli

2-SINAVIN İLANI, BAŞVURULARIN ALINMASI, YERİ VE ZAMANI

A- SINAV İLANI

10/09/2012-20/09/2012 tarihleri arasında Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün ?www.sydgm.gov.tr ?adresindeki personel alım ilanları bölümünden ilan edilecektir.

B-BAŞVURU

a)10/09/2012-20/09/2012 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü http://www.sosyalyardimlar.gov.tr /tr, http://appext.aile.gov.tr/vakifilan /Giris.aspx Web adreslerinden online olarak başvuracaklardır.Bu tarihten sonraki yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır. Başka usullerle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

b)Başvuru sonucunda Sosyal İnceleme ve Yardım Görevlisi kadrosu için belirtilen puan türünde en yüksek puan alan 3 kişi mülakata çağrılacaktır. (alınacak personel sayısının 3 katı kadar)

b)Başvuru sonucunda Büro görevlisi kadrosu için belirtilen puan türünde en yüksek puan alan 3 kişi mülakata çağrılacaktır.(alınacak personel sayısının 3 katı kadar)

C-SINAVIN YERİ VE ŞEKLİ

Başvurular 20/09/2012 tarihi saat 15.00?te sona erecektir. 2011 ve 2012 KPSS P3 puanı en yüksek puan alan 3 aday mülakata çağrılacaktır. 24/09/2012 saat 14:00?te Mecitözü Kaymakamlık Makamında mülakat (sözlü) yapılacaktır.

3-MÜLAKATA ÇAĞRILANLARDAN İSTENECEK BELGELER

1-Başvuru dilekçesi

2-Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

3-Diploma veya çıkış belgesinin aslı ya da noter tasdikli onaylı sureti

4-2011 veya 2012 yılı KPSS P3 sınav sonuç belgesi (aslı veya onaylı sureti)

5-İkamet belgesi

6-Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf

8- Askerlikle ilgisi olmadığını gösterir belge

9-Adli sicil belgesi

10-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (sözleşme öncesi istenecektir)

11-Varsa iş deneyim belgelerinin fotokopisi ve özgeçmiş (A4 kağıdının bir yüzünü geçmeyecek şekilde)

12-Ehliyet fotokopisi

13-Bilgisayar sertifikası varsa aslı veya fotokopisi

4-DİĞER HUSUSLAR

1-Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

2-Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrağı, yerleştirme sonucundan itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

5-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, YERLEŞTİRME SONUÇLARININ

DUYULMASI VE ATAMALARIN YAPILMASI

1--Başvurusu kabul edilen adaylar, başvuru süresi bittikten sonra, mülakata çağırılacaktır. Komisyonca mülakata alınan 3 kişinin mülakatta aldıkları puana göre başarı sıralaması yapılarak alımına karar verilecek, alınan personel sistem üzerinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bildirilecektir. Genel Müdürlüğün değerlendirmesi sonucunda Vakfa sistem üzerinden göreve başlatılması istenilen personel bildirilecek ve kazandığı bildirilen personel 5 (beş) gün içerisinde Vakfa gelerek sözleşme imzalayıp işe başlatılacaktır.

2-Mecitözü İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

3-Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılan adayın ataması iptal edilip yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağırılabilir veya yeniden ilana çıkılabilir.

Cüneyt EPCİM

Mecitözü Kaymakamı

Vakıf Başkanı