Osmaniye SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Eylül 2012 08:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Osmaniye SYDV Personel Alım İlanı

OSMANİYE İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

PERSONEL ALIM İLANI

Osmaniye İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirlenen şart ve usullere göre 13 adet "Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi" unvanlı personel alınacaktır.

Aşağıda belirlenen şartları taşıyan adayların. Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden online olarak müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat süresi 03.09.2012 - 16.09.2012 tarihleri arasıdır. Evrak teslim adresi Hükümet Konağı Zemin Kat "N Blok Merkez/Osmaniye adresinde bulunan Vakıf Bürosudur. Evrak teslim tarihi 17 Eylül 2012 tarihinde başlayıp 21 Eylül 2012 tarihinde saat 17:00 ' de sona erecektir.

PERSONEL ALIMINDA ARANACAK ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak (31.08.1977 ve sonrası doğumlular),

4- Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6- Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl ya da daha fazla süre ile hapis cezasına, ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

7- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak,

8- İşe alım sürecinde geçerli olan 2011 ve 2012 Yıllan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 türünde en az 60 puan almış olmak,

9-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak,

İŞE ALIM SÜRECİ

Adaylar tarafından online olarak yapılan başvuru "Ön Başvuru" niteliğindedir.

Diploma, KPSS Sınav Sonuç Belgesi, Askerlik Durum Belgesi, Kimlik Fotokopisi ve Adli Sicil Kayıt Belgesi, fotokopilerinin (asıllarının ibrazı mülakata girecek adaylardan istenecektir.) evrak Teslim tarihlerinde Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir. Belgelerin Vakfa teslim edilmesi sonrasında başvuru sonuçlanmış olacaktır. Bu evrakları teslim etmeyen ya da eksik evrakı bulunan adayların başvurulan geçersiz olacaktır. Evrak teslimi 17 Eylül 2012 tarihinde başlayıp 21 Eylül 2012 tarihi saat 17:00 a kadar yapılacaktır Postadan kaynaklanan gecikmelerden dolayı son başvuru tarihinden sonra ulaşan başvuru belgeleri işleme konulmaz.

Belgelerin teslim edilmesi sonrasında başvurusu kesinleşen adaylar arasından Vakıfça belirlenen şartlara uygunluğa göre Kamu Personel Seçme Sınavında KPSS P3 türünde almış oldukları puanlar itibariyle sıralanarak, en yüksek puanlı 39 kişi (alınacak personel sayısının 3 katı aday) mülakata çağırılarak alınacak 13 kişi belirlenecektir.

Mülakat 24 Eylül 2012 tarihinde saat 09:00 da Osmaniye İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda başlayacak ve aynı gün bitmemesi halinde ertesi gün de devam edecektir. Alım kararının Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmasından sonra işe başlatılacaktır.

Personel alımına ilişkin tüm duyurular aşağıdaki adreslerden yapılacaktır. Başvuru sahiplerine ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır.

www.sydv80.gov.tr http://www.facebook.com/groups/osmaniyesydv/

İŞ ŞARTLARI VE ÜCRET DURUMU

İstihdam edilecek olan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlileri; Sosyal yardım ve proje başvuru sahiplerinin ve Genel Sağlık Sigortası gelir testine ilişkin başvuru sahiplerinin muhtaçlığına ilişkin araştırmalarını mahalinde yürütmek. Mütevelli Heyetine sunulmak üzere Sosyal inceleme Raporunu" hazırlamak ve diğer kamu hizmetleri ile ilgili olarak hedef kitleye yönelik danışmanlık ve yönlendirme faaliyetlerini yürütmek. Bu ünvan için hazırlanan İş lanım Formunda yer alan görevleri yapacaklardır.

İstihdam edilecek olan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlileri ile Vakfımızın Özel Hukuk tüzel Kişiliğine hazi bir kurum olması sebebiyle 4857 sayılı İş Kanununa göre İşçi statüsünde Belirsiz Süreli Sözleşme yapılacaktır. İstihdam edilecek olan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlilerine Vakıfların derecelendirilmelerine göre hazırlanan ve Fon Kurulunca belirlenen ücretler ödenir. Çalışma saatleri halta iç. 08.00 17.00 saatleri arasında günlük 8 saat olmak üzere haftalık toplam 40 saattir. Işın deneme süresi 2 ay olup, Vakıf Mütevelli Kertince işe uygun görülmemesi durumunda sözleşme feshedilebilir.

İlgililere ilanen duyurulur.

YUSUF ÖZDEMİR

Vali Yardımcısı

Vakıf Başkanı

BAŞVURU ADRESİ Başvurular; http://app.aiIe.gov.tr/vakifilan/IlanListesl.aspx

adresine online yapılacaktır.

DUYURU ADRESİ. www.sydv80.gov.tr

http://www.facebook.com/groups/osmaniyesydv/

SYDV ADRESİ: Hükümet Konağı Zemin Kat N Blok Merkez Osmaniye

İRTİBAT KİŞİLERİ : Vakıf Müdürü Aykut BULUT

Büro Görevlisi Aslı LAVKAR

Telefon 0 328 825 9311