DKK 2012 Yılı 2. Dönem Memur Alım İlanı- Düzeltilmiş ilan

02 Ekim tarihinde 2012 yılı II. Dönem Açıktan Devlet Memuru Alımlarına İnşaat Mühendisliği Branşı İlave Edilmiştir.

İlan Giriş : 08 Eylül 2012 10:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
DKK 2012 Yılı 2. Dönem Memur Alım İlanı- Düzeltilmiş ilan

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

DEVLET MEMURU ALIMLARI

BİLGİLENDİRME KILAVUZU

(BAŞVURU TARİHLERİ 17 EYLÜL - 10 EKİM 2012)

Bu kılavuz Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Devlet Memuru olmak için başvuran adayları bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı İnsan Kaynakları Başkanlığı

(PARA İLE SATILAMAZ)

EYLÜL 2012

2012 YILI DEVLET MEMURU ALIMLARI SINAVLARINA KATILACAK ADAYLARIN

DİKKATİNE !

1. SINAV VE SINAV SONRASI İŞLEMLERE AİT BÜTÜN KURALLAR BU KILAVUZDA AÇIKLANMIŞTIR.

2. BU KILAVUZU SINAV SONUÇLARI ELİNİZE GEÇİNCEYE KADAR SAKLAMANIZ YARARINIZA OLACAKTIR.

3. BU KILAVUZDA YER ALAN KURALLAR, KILAVUZUN YAYIM TARİHİNDEN SONRA YÜRÜRLÜĞE GİREBİLECEK YASAMA, YÜRÜTME VE YARGI ORGANLARI KARARLARI İLE GENELKURMAY BAŞKANLIĞI VE DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞININ KARARLARI GEREKLİ KILDIĞI TAKDİRDE DEĞİŞTİRİLEBİLİR.

4. ALIM SÜRESİNCE HER TÜRLÜ DUYURU VE BİLGİLENDİRME www.dzkk.tsk.tr İNTERNET ADRESİNDEN YAPILACAKTIR.

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2012 YILI 2'NCİ DÖNEM MEMUR ALIM DUYURUSU

1. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Karargâhı ile Bağlı Birlik ve Kurumlarında istihdam edilmek üzere "Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik" hükmü doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak aşağıda bulunan sınıflarda DEVLET MEMURU alımı yapılacaktır.

2. ALIMI YAPILACAK MEMUR KADROLARI

SINIFI UNVANI ALINACAK PERSONEL MİKTARI ALIM YAPILACAK İL 657 SAYILI DEVLET MEMURU KANUNUN 48'İNCİ MADDESİNDE BELİRTİLEN GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR DIŞINDA ADAYLARDA ARANILACAK NİTELİK/ŞARTLAR  
Öğrenim Durumu Yaş Durumu Cinsiyet Merkezi Sınav Notu
GNİHZ Uzman Memur (Eğitim Bilimleri (Personel Temin Uzm.)) 1 İstanbul Fakültelerin Bilgisayar Öğretmenliği/Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği/Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği/ Matematik Öğretmenliği bölümü mezunu olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak. E KPSSP10'dan asgari 60 notu bulunması
Uzman Memur (Eğitim Bilimleri (Sınav İşlem Uzm.)) 1 İstanbul Fakültelerin Matematik/Matematik ve Bilgisayar Bilimleri/ Matematik- Bilgisayar/ İstatistik/ Matematik ve İstatistik/ İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri bölümü mezunu olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak. E KPSSP3'dan asgari 60 notu bulunması
Uzman Memur (Tarih) 4 İstanbul Fakültelerin Tarih bölümü mezunu olmak ve Osmanlıca bilmek. (Not 1) Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak. E/B KPSSP3'den asgari 60 notu bulunması
Muhasebeci 1 İstanbul Fakültelerin Maliye/Muhasebe/Muh asebe ve Denetim/ Muhasebe Bilgi Sistemleri/ Muhasebe ve Maliye/Maliye Muhasebe/ Muhasebe- Finansman/ İktisat/İşletme/ İktisat- İşletme bölümü mezunu olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak. E/B KPSSP26'dan asgari 60 notu bulunması.
2 Kocaeli
1 Balıkesir
SINIFI UNVANI ALINACAK PERSONEL MİKTARI ALIM YAPILACAK İL 657 SAYILI DEVLET MEMURU KANUNUN 48'İNCİ MADDESİNDE BELİRTİLEN GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR DIŞINDA ADAYLARDA ARANILACAK NİTELİK/ŞARTLAR  
  Öğrenim Durumu Yaş Durumu Cinsiyet Merkezi Sınav Notu
  Bilgisayar Mühendisi 1 Ankara Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği/ Bilgisayar Bilimleri/ Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği/ Bilişim Sistemleri/ Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği/ Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği/ Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği bölümü mezunu olmak Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak. E/B KPSSP3'den asgari 65 notu bulunması.
  Harita Mühendisi 1 İstanbul Fakültelerin Harita Mühendisliği / Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümü mezunu olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak E/B KPSSP3'den asgari 65 notu bulunması.
  Makine Mühendisi 1 Kocaeli Fakültelerin Makine Mühendisliği bölümü mezunu olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak   KPSSP3'den
TEKHZ 1 Çanakkale E/B asgari 65 notu bulunması.
  1 Mersin        
  Elektrik 1 Mersin Fakültelerin Elektrik Mühendisliği / Elektrik-Elektronik Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak E/B KPSSP3'den asgari 65 notu bulunması.
  Mühendisi 1 Hatay Mühendisliği bölümü mezunu olmak.
  Jeofizik Mühendisi 1 Balıkesir Fakültelerin Jeofizik Mühendisliği bölümü mezunu olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak E/B KPSSP3'den asgari 65 notu bulunması.
  İstatistikçi 1 Ankara Fakültelerin Matematik/İstatistik/ Matematik ve İstatistik/İstatistik ve Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, E/B KPSSP3'den asgari 65 notu
    1 İstanbul Bilgisayar Bilimleri bölümü mezunu olmak. 36 yaşından gün almamış olmak   bulunması.
  İnşaat Mühendisi 1 Mersin Fakültelerin İnşaat Mühendisi Bölümü Mezunu Olmak Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak E/B KPSSP3'den asgari 65 notu bulunması.
        657 SAYILI DEVLET MEMURU KANUNUN  
SINIFI UNVANI ALINACAK PERSONEL MİKTARI ALIM YAPILACAK İL 48'İNCİ MADDESİNDE BELİRTİLEN GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR DIŞINDA ADAYLARDA ARANILACAK NİTELİK/ŞARTLAR  
  Öğrenim Durumu Yaş Durumu Cinsiyet Merkezi Sınav Notu
        Fakültelerin      
TEKHZ Kütüphaneci 1 İstanbul Kütüphanecilik/ Dokümantasyon ve Enformasyon / Bilgi ve Belge Yönetimi/ Arşivcilik/ Kütüphanecilik ve Bilgi Çalışmaları Bölümü mezunu olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak E/B KPSSP3'den asgari 65 notu bulunması.
        Fakültelerin      
        Bilgisayar Öğretmenliği/ Bilgisayar Sistemleri Başvuru tarihi    
EÖHZ Bilgisayar Öğretmeni 1 İstanbul Öğretmenliği/ Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği/ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümü mezunu olmak. itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak E/B KPSSP10'dan asgari 60 notu bulunması.
  Veteriner 1 Mersin Fakültelerin Veteriner Hekimliği bölümü mezunu olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından E/B KPSSP3'den asgari 60 notu bulunması.
SAĞHZ       gün almamış olmak    
  1 Kocaeli Fakültelerin Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını   KPSSP3'den
         
  Psikolog 1 Muğla Psikoloji bölümü mezunu olmak. tamamlamış, 36 yaşından E/B asgari 60 notu bulunması.
    1 Hatay   gün almamış olmak    

3. BAŞVURUDA BULUNAN ADAYLARDA ARANACAK NİTELİKLER

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak (A bendinin 6'ncı fıkrası hariç).

b. 2012 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (2012 KPSS Lisans) girmiş ve ilan edilen unvanların karşısında belirtilen asgari KPSS notunu almış olmak.

c. İlan edilen unvanların öğrenim şartı için son mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS' ye girmiş olmak.

(''Şehit, malul ve muharip gazi eş ve çocuklarının; anne, baba veya eşinin şehit/gazi olduğunu gösterir belge ile başvurularında almış oldukları merkezi sınav puanına (KPSS Puanı) %10 fazlası eklenerek hesaplanmış puan" dikkate alınacağından, internetten yapılan başvuru sonrası adaylar şehit/gazi yakını olduğunu gösterir belgeyi 10 Ekim 2012 tarihine kadar 0216 310 72 46 numaraya faks ile göndereceklerdir. Geç gelen fakslara işlem yapılmayacaktır.)

ç. Başvuru tarihi itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış(10 Ekim 1994 ve daha önce doğanlar başvurabilir) ve 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1977 ve daha sonra doğanlar başvurabilir),

ç. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak.

d. Seçim ve mülakat aşamalarını asil veya yedek olarak kazanan adayların sevk edilecekleri Asker Hastanelerinden ''Askeri Sivil Memur Adayı Olur'' kararlı rapor almış olmak.

e. Kazanan adayların; yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

f. Öğrenimlerini yurt dışında bitirenlerden diplomalarının yurt içinde denkliği Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)'nca onaylanmış olmak,

4. BAŞVURU

a. Adayların Başvuru Kılavuzunun tamamını okuduktan sonra ''Başvuru Sayfası''nı doldurmaları gerekmektedir.

b. Başvurular; www.dzkk.tsk.tr internet adresindeki ''Personel/Öğrenci Alımları'' linkindeki "2012 yılı Açıktan Devlet Memuru Alımı" sayfasına girilerek yapılacaktır.

c. ''Başvuru Sayfası''nda doldurulacak bilgilerin doğruluğundan ve sonrasında doğabilecek hukuki sorumluluklardan adaylar sorumludur.

ç. Doldurulan bilgilerin, kılavuzda yer alan, başvuru şartlarına uygun olmadığının tespit edilmesi durumunda aday elenmiş kabul edilecek ve işlemleri iptal edilecektir.

ç. İlk başvurular; 17 Eylül 2012 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayıp, 10 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 14:00'da sona erecektir.

d. Giriş sonrası her adaya bir şifre verilecektir. Adaylar şifreyle başvuru süresince başvurularını kontrol edip güncelleyebileceklerdir.

e. Şifrenizi kaybetmeyiniz. İdarece, adayların yazılı, sözlü veya bilgi edinme başvurusu yolu ile yapacakları "Şifre Öğrenme" taleplerine yanıt verilmeyecektir.

f. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

ğ. Anlaşılmayan konular ve yardım talepleri için 0 216 310 93 65 numaralı telefon aranıp yardım alınabilecektir.

5. BAŞVURULARIN AÇIKLANMASI VE SINAVA KATILACAKLARIN BELİRLENMESİ

Mülakat Sınavına girecek adayların listesi (KPSS sonucuna göre en yüksek puanlıdan başlayarak hazırlanan ve ihtiyaca göre her unvan için alınacak miktarın 8 (sekiz) katı olarak belirlenen sayıda) 12 Ekim 2012 tarihinde www.dzkk.tsk.tr internet adresinden ilan edilecektir.

6. MÜLAKAT SINAVINA ÇAĞRILAN ADAYLARIN YAPACAĞI İŞLEMLER

a. Mülakat Sınavı ile ilgili duyurular www.dzkk.tsk.tr internet adresinden yapılacaktır.

b. Mülakat Sınavına çağrılan adaylar www.dzkk.tsk.tr internet adresindeki ''Personel/Öğrenci Alımları'' linkindeki "2012 yılı Açıktan Devlet Memuru Alımı" sayfasına T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle girerek ''İş Talep Formu''ndan bir adet çıktı alacaklardır. Çıktısı alınan İş Talep Formunun sağ üst köşesine kendilerine ait vesikalık fotoğraflarını yapıştıracak, sağ alt köşesini imzalayacaklardır.

c. Mülakat Sınavına çağrılan adaylar www.dzkk.tsk.tr internet adresindeki ''Personel/Öğrenci Alımları'' linkindeki "2012 yılı Açıktan Devlet Memuru Alımı" sayfasına girerek '' Aday Bilgi Formu'' nu doldurup bir adet çıktısını imzalayacaklardır.

ç. Mülakat Sınavına çağrılan adaylar, sınava gelirken yanlarında aşağıda yazılı kendilerine ait belgeleri (sırayla şeffaf dosyalara, şeffaf dosyaları da gömlek dosyaya koyarak) getireceklerdir.

(1) İş Talep Formu

(2) Aday Bilgi Formu

(3) Nüfus Cüzdanı

(4) Nüfus Cüzdanı Sureti

(5) Son mezun olduğu okula ait Mezuniyet Belgesi veya Diplomanın Fotokopisi Belgeleri eksik olan adaylar sınava alınmayacaktır.

7. Mülakat sınavı sonuçları ve diğer temin işlemleri ile ilgili duyurular www.dzkk.tsk.tr internet adresinden yayınlanacaktır.

8. BAŞVURU VE SINAVLARLA İLGİLİ TAKVİM VE BİLGİLER

Başvuru Başlangıcı : 17 Eylül 2012 Saat 14:00

Başvuru Bitişi : 10 Ekim 2012 Saat 14:00

Mülakat Sınavına Gireceklerin İlanı : 12 Ekim 2012 Saat 14:00

Mülakat Sınavı Tarihleri : 17,18,31 Ekim ve 1,2,5,6,7 Kasım 2012

Mülakat Sınav Yeri : Deniz Harp Okulu Komutanlığı Tuzla/İstanbul