Bolu SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Eylül 2012 15:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bolu SYDV Personel Alım İlanı

BOLU İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

BOLU İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA 2 SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ İLE 1 BÜRO GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI

Bolu İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca 29.08.2012 tarih ve 25/16 sayılı Mütevelli Heyeti Kararına göre KPSS sınavına giren ve geçerli döneme ait KPSSP3 puan türünde 60 puan ve daha yukarı puan alanlar arasından mülakat ile 2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi ile 1 büro görevlisi olmak üzere 3 sözleşmeli personel alınacaktır.

1- İŞ İÇİN ARANAN NİTELİKLER

İşin Süresi: Daimi (2 ay deneme süreli)

İstenilen İşgücü Sayısı: 3 (Üç)

Meslek: Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi.

Cinsiyet: Erkek 1 kişi

Kadın 1 kişi

Toplam: 2 kişi

Eğitim Durumu: Üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik , Halkla İlişkiler ve İletişim Fakültelerinin dört yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak.

Meslek: Büro Görevlisi

Cinsiyet: Erkek 1 kişi

Eğitim Durumu: Üniversitelerin İşletme, İktisat ve Kamu Yönetimi Fakültelerinin dört yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak.

2- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

GENEL ŞARTLAR

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3-18 yaşını bitirmiş olmak.

4-Sınava son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

5-657 sayılı Devlet memurları Kanununun 48.maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak.

6-Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

7- Geçerli döneme ait KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

8-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

9-Adli sicil kaydı bulunmamak.

10-Sürücü belgesine sahip olmak, aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. (Kadın personelde aranmaz)

11-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

12-Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. İyi derecede bilgisayar (Windows,Word,Excel,Powerpoint v.b.) kullanabiliyor olmak.

13-Askerlik görevini yapmış olmak veya askerlikten muaf olmak.

14- En az 5 (Beş) yıldır Bolu?da ikamet ediyor olmak.

15-Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak.

16-Adayların İngilizce yeterlilik durumunu gösteren (KPDS,KPSS,TOEFL,IELTS) gibi belgelerin ibraz edilmesi tavsiye edilmektedir.

3- ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

Özgeçmiş.

Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi

Nüfus cüzdan fotokopisi

Geçerli dönem KPSS sınav sonuç belgesi fotokopisi

Sabıka kaydı olmadığına dair savcılık belgesi.

Askerlik terhis belgesi aslı veya sureti.

İkamet Belgesi (5 yıl süre ile ikamet ettiğine dair)

Tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu (Sınavı kazananlardan sınav sonrası istenecektir)

Varsa iş deneyim belgeleri.

3-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvuruda bulunacak adaylar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün www.sydgm.gov.tr adresindeki personel alım ilanları bölümünden online olarak başvurarak yukarıda sayılan belgeler ile birlikte Bolu İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünün Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:26 BOLU adresine elden en geç 17.09.2012 Pazartesi günü saat 17.00?a kadar teslim edeceklerdir. Bu tarihten sonra yada eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2-İstenilen şartları taşıyan adaylardan puan sırasına göre alınacak personel sayısının üç katı kadar aday 18.09.2012 Salı günü saat 10:00?da yapılacak olan sözlü sınava davet edilecektir.

3-Sözlü sınav Vakıf Mütevelli Heyetince oluşturulacak komisyon tarafından mülakat yöntemi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünün Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:26 BOLU adresinde bulunan toplantı salonunda 18.09.2012 Salı günü saat 10:00?da gerçekleştirilecektir.

Mülakat sonuçları 20.09.2012 tarihinde ilan edilecektir.

Alınacak personel ile Mütevelli Heyet Kararından ve Genel Müdürlükçe sistem üzerinden onaylandıktan sonra belirsiz süreli sözleşme (2 ay deneme süreli) imzalanacaktır.

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

MÜRACAAT/İRTİBAT ADRES VE TELEFONLARI

Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü

Tabaklar Mahallesi Hattat Emin Barın cad. No:26 BOLU

TELEFON: 0374 212 05 50