Eskişehir Seyitgazi SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Eylül 2012 10:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eskişehir Seyitgazi SYDV Personel Alım İlanı

ESKİŞEHİR SEYİTGAZİ KAYMAKAMLIĞI

SOSYAL YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA VAKFI "YARDIMCI HİZMETLİ GÖREVLİSİ" ALIM İLANI

Seyitgazi ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 16.04.2012 tarihinde yürürlüğe giren ve SYD Vakıflarında çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları.

Nitelikleri, Özlük Haklan ve Çalınma Şartlarına İlişkin Esaslar" çerçevesinde 03.04.2012 tarihinde yayınlanan 2012'12 sayılı genelge ve 13.08.2012 tarih ve 14575 sayılı yazıya istinaden, mülakat ile 1 adet "Yardımcı Hizmetli Görevlisi" alınacaktır.

A - İSTİHDAM ÖZELLİKLERİ

İşin Süresi : Belirsiz Süreli Sözleşme ile Daimi Personel

İstenilen İş Gücü Sayısı : 1 kişi (Erkek- Bayan)

B - ADAYLARCA ARANAN NİTELİKLER

a- Genel Koşullar

1 - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2 - Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3 - Başvuru tarihi itibarı ile yaşını bitirmiş 30 yaşından gün almamış olmak.

4 - Erkek adayların, çalışacağı süre zarfında askerlikle ilişkisinin olmaması. (Muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağma gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf. erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.)

5 - Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6 - Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas.. irtikap; rüşvet hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma. Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

7 - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya mevcut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

b- Özel Koşullar

1- Seyitgazi ilçesinde sınırlarında ikamet ediyor olmak,

2- Yükseköğretim Kurulu öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından .7010 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P94 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

3- B sınıfı ehliyete sahip olmak ve Seyahate engel bir rahatsızlığı bulunmamak

4- En az Lise mezunu olmak.

C - BAŞVURU İÇİN ÎSTENEN DELGELER

Aşağıda istenen belgelerin asıllarının bizzat getirilmesi durumunda ilgili personelimiz tarafından aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edilecek, mülakat tarihine kadar asıllarının verilmesi kaydıyla istenilen belgelerin fotokopileri verilebilecektir.

Başvuru dilekçesi ekinde,

1 - Özgeçmiş.

2 - Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya fotokopisi ( sınavı kazanan adaylardan noter tasdikli sureti istenecektir)

3 - Nüfus cüzdanı sureti.

4 - 2 adet vesikalık fotoğraf.

5 - Askerlik terhis veya tecil belgesi.

6- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmadığına dair Sağlık Raporu (Sınavı kazanan adaylardan sınav sonrası istenecektir)

7- Sabıka kaydı

8- 2010 yılı KPSS P94 sınav sonuç belgesi

9- Sözleşmeli Personel İş talep formu

D - SINAVA BAŞVURU VE SINAVA. İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvuruda bulunacak adaylar yukarıda sayılan belgeler ( 6. ve 7. Maddede istenen belgeler Sınavı kazanan adaylardan sınav soması istenecektir) ile birlikte Seyitgazi ilçesi Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ( Hükümet Konağı Kat:2 ) şahsen 10.(^.2012 Pazartesi günü saat 17.00'a kadar başvuracaklardır. Bu tarihten sonra ya da eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2- Aranan şartlan taşımayanlar ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenler sınavı kazanmış olsalar da. kendileri ile sözleşme yapılmayacaktır.

3 - istenilen şartları taşıyan adaylar mülakata çağrılacaktır. Bu adaylar 12.00.2012 talihinde sözlü sınava tabi tutulacaktır. Adayları değerlendirirken, öncelikli olarak özel koşullara sahip olan adaylara öncelik verilecek, sıralamada özel koşullardaki niteliklerin sıralaması dikkate alınacaktır.

4 - Mülakat Sınav Komisyonu tarafından saat ll:00'da gerçekleştirilecek olup; en yüksek puanı alan 1 kişi sınavı kazanmış sayılacaktır. Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

MÜRACAAT ADRESİ:

Seyitgazi Hükümet Konağı Kat:2

İRTİBAT TELEFONU VE FAKS: .

0222 671 3209/ 0222 671 3209 '

ÎLANEN DUYURULUR 27.08.2012