Kastamonu Çatalzeytin SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Eylül 2012 08:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kastamonu Çatalzeytin SYDV Personel Alım İlanı

KASTAMONU / ÇATALZEYTİN KAYMAKAMLIĞI

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI MÜTEVVELLİ

HEYETİNİN 23/08/2012 TARİH VE 16 SAYILI KARAR GEREĞİ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Çatalzeytin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı Genelgesi ve 16/02/2012 gün ve 2012/1 kararında belirlenen ve 16/04/2012 tarihine yürürlüğe giren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ile 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından sınav ile 1 adet ?Büro görevlisi ünvanlı personel istihdam edilecektir.

1- ADAYLARDA ARANAN NITELIKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3-18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak

4-Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.

5-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.?

7-Görevin özelliğine göre eğitim, yaş tecrübe gibi özel şartları taşımak

8-Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek ?Büro Görevlisi?nin 4 yıllık yüksek öğretim Kurumlarının her hangi bir bölümünden mezun olmak ve işe alım sürecinde geçerli olan ÖSYM tarafından yapılan 2011 veya 2012 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır.

9-Görevini devamlı yapmasına engel bir durumunun olmadığını, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmadığını, her türlü coğrafi ve iklim koşullarında görev yapabileceğini gösterir sağlık raporu (işe alınması kesinleşenden istenecek)

B) ÖZEL ŞARTLAR

a- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2011-2012 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. Personel sayısının 3 (üç) katı kadar kişi geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağrılır.

b-Mülakatta sorulacak sorular genel kültür , genel yetenek, T.C.Anayasası ,3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu, 2022 sayılı 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç,Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkındaki Kanun ve Uygulama Yönetmeliği 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği, Atatürk İlke ve İnkılapları ile Türkiye?nin idari yapısı konularından oluşacaktır.

c-Çatalzeytin İlçesinde ikamet ediyor olmak.

d-4 yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının her hangi bir bölümünden mezun olmak.

e- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

f-Bilgisayar programlarını (ofis proğramlarına hakim) iyi düzeyde kullanabilmek ve bilgisayar sertifikasına sahip olmak.

g- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak

h-İşin Süresi: Belirsiz süreli

ı-İstenilen İşgücü Sayısı: 1 (bir)

2-SINAVIN İLANI, BAŞVURULARIN ALINMASI, YERİ VE ZAMANI

A- SINAV İLANI

03/09/2012-12/09/2012 tarihleri arasında Hükümet Konağı ilan panosu, Çatalzeytin Kaymakamlığı Web sitesi (www.catalzeytin gov.tr) ve İşkur?a gönderilerek ilan ettirilecektir.

B-BAŞVURU

03/09/2012-12/09/2012 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü http://www.sosyalyardimlar.gov.tr /tr, http://appext.aile.gov.tr/vakiilan /Giris.aspx Web adreslerinden online olarak başvuracaklardır.

C-SINAVIN YERİ VE ŞEKLİ

Başvurular arasından 17/09/2012 tarihi mesai bitimi saat 16.00 ya kadar özel şartlara ilişikin kanıtlayıcı evrakları Vakfa teslim edenlerden, alınacak personel sayısının 3 katı personel 2011 ve 2012 KPSS P3 puan sıralamasına göre mülakata çağrılacaktır. 18/09/2012 saat 10:00 da Kaymakamlık Makamında mülakat (sözlü) yapılacaktır.

Başvuru Adresi: Çatalzeytin Hükümet Konağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Telefon: 0 366 516 14 31

3-MÜLAKATA ÇAĞRILANLARDAN İSTENECEK BELGELER

1-Ekte örneği bulunan başvuru dilekçesi

2-Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

2-Diploma veya çıkış belgesinin aslı yada noter tasdikli onaylı sureti

3-(T.C.Kimlik numaralı) Nüfus cüzdanı tasdikli bir fotokopisi,

4-2011 veya 2012 yılı KPSS P 3 sınav sonuç belgesi (aslı veya onaylı sureti)

5-İkamet belgesi

6-Nüfus Kayıt Örneği

7-Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf

8- Askerlikle ilgisi olmadığını gösterir belge

9-Adli sicil belgesi

10-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (sözleşme öncesi istenecektir)

11-Varsa iş deneyim belgelerinin fotokopisi ve özgeçmiş (A4 kağıdının bir yüzünü geçmeyecek

şekilde)

12-Ehliyet fotokopisi

13-Bilgisayar sertifikası varsa aslı veya fotokopisi

İstenilecek belgelerin Çatalzeytin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına

şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru sırasında vakıf tarafından aranan belgeler

incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

4-DİĞER HUSUSLAR

1-Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

2-Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrağı, yerleştirme sonucundan itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

5-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, YERLEŞTİRME SONUÇLARININ

DUYULMASI VE ATAMALARINYAPILMASI

1-Çatalzeytin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından oluşturulan Mülakat Komisyonu tarafından, Sözleşmeli personel alımı ile ilgili yerleştirme başvurusunda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

2-Başvurusu kabul edilen adaylar, başvuru süresi bittikten sonra, mülakata çağırılacaktır. Komisyonca mülakata alınan 3 kişinin mülakatta aldıkları puana göre başarı sıralaması yapılarak alımına karar verilecek, alınan personel sistem üzerinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bildirilecektir.Genel Müdürlüğün değerlendirmesi sonucunda Vakfa sistem üzerinden göreve başlatılması istenilen personel bildirilecek ve azandığı bildirilen personel 5 (beş) gün içerisinde Vakfa gelerek sözleşme imzalayıp işe başlatılacaktır.

3-Çatalzeytin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

4-Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılan adayın ataması iptal edilip yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağırılabilir veya yeniden ilana çıkılabilinir.

5- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

6-MÜRACAAT YERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat yeri : Çatalzeytin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Çatalzeytin/KASTAMONU

Çatalzeytin Kaymakamlığı: (366) 516 11 20

Çatalzeytin S.Y.D.V : (366) 516 14 31

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Erol KORKMAZ

Kaymakam

Vakıf Başkanı