İzmir Katip Çelebi Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Eylül 2012 09:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Katip Çelebi Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİMÜYESİ İLANI

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO ÜNVANI DERECE ADET NİTELİK
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Profesör 1 1 Nefroloji yan dal ihtisaslı, renal transplantasyon ve diyaliz-hipervolemi konusunda deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Deri ve Zührevi Hastalıklar Profesör 1 1 Dermatolojik cerrahi konusunda deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Profesör 1 1 Yoğun bakım ve skorlama sistemleri alanında deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçent 1 1 Çocuk nefroloji ve çocuk romatoloji yan dal ihtisaslı olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Farmakoloji Yardımcı Doçent 4 1 Klinik farmakoloji ve toksikoloji konusunda deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Aile Hekimliği Yardımcı Doçent 5 1 İlkyardım eğitmenliği konusunda eğitim almış olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Yardımcı Doçent 1 1 Kökhücre ve flowstometri konusunda uygulamalı sertifika sahibi olmak.
Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimler Balıkçılık ve Temel Bilimler Doçent 1 1 Balık sistematiği ve ekolojisi konularında bilimsel yayınları olmak, su altı araştırmaları tecrübesi bulunmak.
Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Yetiştiriciliği Yetiştiricilik Yardımcı Doçent 4 1 Yeni deniz balıkları türlerinin larva fizyolojisi üzerine bilimsel yayınları olmak ve yeni balık türlerinin yavru üretimi ve canlı yemler konusunda saha tecrübesi bulunmak
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Uygulamalı Jeoloji Profesör 1 1 Petrol ve jeotermal enerji alanında uzman olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Endodonti Yardımcı Doçent 3 1 Konik ışınlı dental tomografi ve lazer kullanımı konusunda deneyimli olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik İç Hastalıkları Hemşireliği Yardımcı Doçent 3 1 İç hastalıkları hemşireliği alanında doktoralı olmak, diyabet yönetimi konusunda deneyimli ve uluslararası sertifikalı olmak

İLAN BAŞVURUŞARTLARI:

1 -Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve AtanmaYönetmeliği hükümlerine göre Öğretim Üyeleri alınacaktır. 657 Sayılı Kanunun48.maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarınıtaşımak gerekir.

2 - Profesörve Doçent kadrosuna atama daimi statüde yapılacaktır.

3 - Yabancıülkelerden alınan diplomaların ilgili Kurumdan denkliğinin onaylanmış olmasışarttır.

4 - TıpFakültesine ait kadrolara başvuracak Öğretim Üyesi adaylarının ?Tıp Doktoru?olması zorunludur.

5 - BirÜniversitede Profesör kadrosuna atananlar Doçent, Doçentlik unvanını alanlarYardımcı Doçent kadrosuna başvuramazlar.

6 - Profesör kadrolarına başvuracaklar, dilekçelerinde başvurduklarıFakülteyi ve Anabilim Dalını belirterek, ekinde özgeçmiş, noterden veya resmikurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, uzmanlık belgesi,doçentlik belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve başlıcaaraştırma eserinin açıkça belirtildiği, bilimsel çalışma ve yayınlarınıkapsayan yayın listesi ile birlikte, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayaneserlerden 6 (altı) takım dosyayı ekleyerek Personel Daire Başkanlığına şahsenbaşvuru yapılacaktır.

7 - Doçent kadrosuna başvuracaklar, dilekçelerinde başvurduklarıFakülteyi ve Anabilim Dalını belirterek, ekinde özgeçmiş, noterden veya resmikurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgesi, nüfuscüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve başlıca araştırma eserinin açıkçabelirtildiği, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan yayın listesi ilebirlikte, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takımdosyayı ekleyerek Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapacaklardır.

8 - Yardımcı Doçent kadrolarına Başvuracaklar dilekçelerinebaşvurdukları fakülteyi, anabilim dalını ve sınava gireceği yabancı dilinibelirterek ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yükseklisans, doktora, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adetfotoğraf ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayaneserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek ilgili birimlere şahsen başvuruyapacaklardır. Yardımcı Doçentkadrolarına başvuran adayların merkezi yabancı dil sınavlarından belirli birpuan alınmış olsa bile, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunun 23.maddesinin (b)fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemizde ayrıca yapılacak olan yabancıdil sınavında başarılı olmaları şarttır.

9 - İlan tarihinden itibaren 15 (onbeş)gün içerisinde başvuru yapılması gerekmektedir. İletişim bilgileriwww.ikc.edu.tr internet sitemizde bulunmaktadır.