Niğde Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Eylül 2012 08:58, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Niğde Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

NiğdeÜniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltime ve Atama Yönetmeliği veYükseköğretim Kurulu Başkanlığı?nca onaylanan Üniversitemiz Öğretim ÜyeliğiKadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Yönergesi Hükümlerine göreaşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Niğde Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına BaşvuruKoşulları ve Uygulama İlkeleri Yönergesi Üniversitemiz web sitesinin(www.nigde.edu.tr) yönetmelikler ve yönergeler bölümünde yar almaktadır.

Başvurular ilanın günlük gazetede yayın tarihiitibariyle 15 (onbeş) gündür. (Günlük gazete ve ResmiGazete?nin ilan tarihlerinin en son olanı dikkate alınacaktır.)

Doçentlik kadrosu daimi statüde olup, başvuracakadayların 2547 sayılı Kanun?un 25. maddesinde belirtilen şartlara veÜniversitemiz Öğretim Üyegliğine Yükseltilme ve AtamaKriterlerine haiz olması, Anabilim Dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş,onaylı nüfus cüzdanı sureti 2 adet fotoğraf, Doçentlik başarı belgesi, yayınlistesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayıekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurudabulunmaları gerekmektedir. Postaile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Duyurulur.

Birimi ve Bölümü Anabilim Dalı veya Alanı Ünvanı Adet Açıklama
EĞİTİM FAKÜLTESİ        
İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Doçent 1  
Türkçe Eğitimi Türkçe Eğitimi Doçent 1  
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ        
Kimya Fizikokimya Doçent 1  
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ        
İnşaat Mühendisliği Yapı Doçent 1  
Çevre Mühendisliği Çevre Teknolojisi Doçent 1