Kafkas Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

İlan Giriş : 24 Ağustos 2012 12:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kafkas Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

24 Ağustos 2012 tarihli Zaman gazetesinde yayımlanmıştır.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTORLUĞU'NDEN ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemizin ekte belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23. ,ve 25. maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen şartlara göre öğretim üyesi alınacaktır.

İlana www.kafkas.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

İLAN EDİLEN ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

A- DOÇENT BAŞVURU ŞARTLARI: Başvuruda bulunacak adayların başvurdukları bölüm ve anabilım dalları ile telefon numaraları ve yazışma adreslerinin de belirtildiği dilekçelerini; özgeçmişini, nüfus cüzdan örneğini, 6 adet fotoğrafını, adli sicil beyanı, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini, Doçentlik belgesini veya noterden onaylı suretini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

B- YARDIMCI DOÇENT BAŞVURU ŞARTLARI: Başvuruda bulunacak adayların başvurdukları bölüm ve anabilim dalları ile telefon numaraları ve yazışma adreslerinin de belirtildiği dilekçelerine; ekleyecekleri özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, 6 adet fotoğraf, adli sicil beyanı, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini, Doktora başarı belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört takım dosya ile birlikte kadronun ilan edildiği Fakültelere basvurmalan gerekmektedir, Adaylar için 2547 sayılı Kanun'un 23.maddesi gereğince Üniversitemizde ayrıca Yabancı Dil sınavı yapılacaktır. Sınav tarihleri başvuruda bulunduğu birimlerce daha sonra duyurulacaktır. - Tüm başvurular mesai gün ve saatlerinde kabul edilecektir. - Başvurular şahsen veya posta ile yapılabilecektir Ancak postadaki gecikmelerden, süresi içerisinde yapılmayan ve eksik belge ile yapılan başvurulardan kurumumuz sorumlu olmayacaktır. - Doçent kadroları daimi statüdedir.