Akdeniz Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Ağustos 2012 07:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Akdeniz Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır.

BAŞVURUDA GENEL ŞARTLAR

Doktorasını tamamlamış olanlar, 29/6/2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, bu yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte Yükseköğretim Kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Projesi kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kontenjanlarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz.

Ayrıca başvurular ilgili Yüksekokula şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar, dilekçe (başvurdukları bölüm, anabilim dalı ile yazışma adresi ve kendilerine kolay ulaşılabilmesi için telefon numarası yazılacaktır) Özgeçmiş, 1 (bir) adet fotograf, öğrenim durumlarını gösterir belge (Yurtdışından alınmış diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylandığını gösterir belge) ve not durum belgesi (transtkript) ALES?ten en az 70 (yetmiş) puan aldığını gösteren belgesi (mezun olunan alanda) ve daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini ekleyerek başvuru yapabileceklerdir. Atamalar kadronun niteliğine göre 2547 Sayılı Kanunun 31.maddesi uyarınca yapılacak olup, adaylardan istenen ilave koşullar aşağıda belirtilmiştir.

ÖZEL ŞARTLAR

1- Matematik veya Matematik Mühendisliğinde Yüksek Lisans yapmış olmak.

2- En az 5 yıl akademik deneyime sahip olmak.

    Öğretim Görevlisi 1 31 Ağustos 2012

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca Okutman alınacaktır.

    Okutman 1 31 Ağustos 2012
    Okutman 1 31 Ağustos 2012