Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Ağustos 2012 08:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile ?Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? uyarınca öğretim görevlisi alınacaktır.

Adaylar, Üniversitemizin http://basvuru.kmu.edu.tr adresinden elektronik ortamda başvurularını yaptıktan sonra alacakları ?Öğretim Elemanı Başvuru Formu? ve aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte ilgili birimlere şahsen veya posta yoluyla başvurabilecekleri gibi, elektronik ortamda istenilen belgeler okunacak şekilde online başvuru sistemindeki açıklamalara göre taranarak sisteme eklenmek suretiyle de yapabilirler.

Elektronik ortamda başvuru yapmayan veya başvurusunu onaylamayan adayların müracaatları ile istenilen belgeleri eksik olanlar ve süresi içerisinde ulaşmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

  Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak Öğretim Görevlisi 1 28 Ağustos 2012
  Fakültelerin İşletme veya Maliye bölümü mezunu olmak Öğretim Görevlisi 1 28 Ağustos 2012
  Fakülte ve Yüksekokulların Sağlık Kurumları Yöneticiliği, Sağlık Yönetimi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sağlık Eğitimi Bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak Öğretim Görevlisi 1 28 Ağustos 2012
  Hukuk Fakültesi veya Kamu Yönetimi Bölümü lisans mezunu olmak Öğretim Görevlisi 1 28 Ağustos 2012
  Hukuk Fakültesinden mezun olmak Öğretim Görevlisi 1 28 Ağustos 2012
  Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olmak Öğretim Görevlisi 1 28 Ağustos 2012
  Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Bölümü mezunu olmak Öğretim Görevlisi 2 28 Ağustos 2012