• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 2012-08-03T08:32
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

YALOVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu Kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır Profesör kadrosuna başvuran adaylar; Öğretim uyesı başvuru formu ile birlikte onaylı lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerini, nüfus cüzdan suretlerini, özgeçmişlerini, yayın listelerini, tebliğlerini, bilimsel çalışmalarını, bilimsel çalışmalarına yapılan atıfları, eğıtım-oğretım faaliyetlerini ve 1 adet fotoğraflarını kapsayan altı nüsha dosyayı Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adaylar; Öğretim uyesı başvuru formu ile birlikte yüksek lisans ve doktora belgelerini, kısa özgeçmişlerini, bilimsel çalışmalarını ve 1 adet fotoğrafı kapsayan dört nüsha dosyayı Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir Başvuran adaylara 2547 sayılı Kanunun 23. maddesi gereğince Üniversitemizce yabancı dil sınavı yapılacaktır.

Not:

* Profesör kadrosu daimi statüdedir ' Müracaat suresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür.

* Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

*Adaylar, müracaatla ilgili her turlu bilgiyi Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığından sağlayabilirler.

* Başvuru formuna http www.yaloya.edu.tr/kategori 120 2 personel-daıre-baskanlıgı aspx adresinden ulaşılmaktadır

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO UNVANİ DERECESİ ADEDİ ARANAN NİTELİKLER

İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Din Felsefesi Prof. Dr. 1 1 Medeniyetler ittifakı konularında çalışmaları bulunmak.

İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Dinler Tarihi Yrd. Doç. 3 1 Hıristiyanlık ve islam üzerine mukayeseli çalışmaları bulunmak.

İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Din Sosyolojisi Yrd. Doç. 3 1 Mistik gelenekler üzerine çalışmaları bulunmak.

İlahiyat FakültesiTemel İslâm Bilimleri İslam Hukuku Yrd. Doç. 4 1 Islam-Modern Hukuk bağlamında mukayeseli çalışmaları bulunmak.

İlahiyat Fakültesi İslâm Tarihi ve Sanatları Türk İslam Edebiyatı Yrd. Doç. 3 1 Klâsik Türk edebiyatında sembolik anlatım konusunda çalışmaları bulunmak.

Memurlar.Net
2 hafta önce Ziraat Bankası 770 personel alacak 3 hafta önce İletişim Başkanlığı 5 sözleşmeli personel alacak 2 gün önce İnönü Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 1 hafta önce Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 1 hafta önce Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım ilanı 6 gün önce Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi 1 hafta önce Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 1 hafta önce Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 1 hafta önce Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 7 sözleşmeli personel alacak