Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

İlan Giriş : 01 Ağustos 2012 02:02, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesine göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuracak adaylar;

Profesör kadroları için, başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve yayın listesi, Doçentlik Belgesi, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 6 (altı) adet dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına;

Doçent kadroları için, başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişleri, Doçentlik Belgesi örneği ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) adet dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat edeceklerdir.

İlana müracaat edecek adayların ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde müracaat etmeleri gerekmektedir.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesi, Yayın dosyası tanzim listesi ve özgeçmiş formatı, Üniversitemizin http://pdb.mehmetakif.edu.tr/ İnternet adresinden temin edilebilir.

Birimi/Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Der. Adet Niteliği
Fen-Edebiyat Fakültesi          
Kimya Fizikokimya Doçent 1 1 Doktorasını iletken polimer alanında yapmış ve Doçentliğini Polimer Bilimi ve Polimer Teknolojisi alanında almış olmak.
Veteriner Fakültesi          
Klinik Öncesi Bilimler Farmakoloji ve Toksikoloji Doçent 1 1 İlgili alanda Doçentliğini almış olmak ve rat ve kanatlılarda nöropati alanında çalışma yapmış olmak.
Klinik Öncesi Bilimler Mikrobiyoloji Doçent 1 1 Bakteriyel hastalıkların epidemiyolojisi ve moleküler biyoloji teşhis teknikleri alanında çalışma yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi          
İşletme Yönetim ve Organizasyon Doçent 2 1 Girişimcilik, yenilik ve toplam kalite yönetimi konularında çalışma yapmış olmak.
Kamu Yönetimi Kentleşme ve Çev. Sor. Doçent 2 1 Çevre içi eğitim ve mekansal ayrımlaşma konusunda çalışma yapmış olmak.
İktisat İktisadi Gel. ve Uluslararası İkt . Doçent 1 1 Beşeri ve Sosyal Sermaye, İktisadi Gelişme, Dış Ticaret ve Uluslararası İktisat alanında çalışma yapmış olmak.
Gölhisar Sağlık Hizmetleri MYO          
Eczacılık Eczacılık Hiz . Profesör 1 1