Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 31 Temmuz 2012 09:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

ÇANAKKALE ONSEKIZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (ÇOMÜ)

ÖĞRETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR.

Üniversitemize Öğretim Üyesi alınacaktır.Adaylann ilanın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle Mimarlık Tasarım Fakültesi Dekanlığına başvurmaları gerekmektedir. Yardımcı Doçentlik kadrolarına başvurular şahsen elden yapılması gerekmekte olup posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adayların aşağıda belirtilen şartları taşımalan gerekmektedir.

1. 2547 Sayılı Kanunun 5572 Sayılı Kanunla değiştirilen 23. maddesinde belirtilen koşullan ve aynı kanun uyarınca Üniversitemiz Senatosunca belirlenen Öğretim Elemanı Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Kriterlerini (www.comu.edu.tr) taşıyor olmak.

2. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması,

3. Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; özgeçmişlerini, doktora diplomalarının tasdikli sureti ile anabilim dalını belirtir dilekçe, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, bilimsel yayın listelerini (4 nüsha), kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini de ekleyerek Mimarlık Tasarım Fakültesi Dekanlığına ulaştırmaları gerekmektedir.

4. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.

5. Bir adayın sadece 1 kadroya başvurma hakkı vardır.

6. Erkek adayların dosyalarına askerlik durum belgelerini eklemeleri gerekmektedir.

MİMARLIK TASARIM FAKÜLTESİ

BÖLÜM ANABİLİM DALI YRD. DOÇ. DER. AÇIKLAMA

PEYZAJ MİMARLIĞI PEYZAJ MİMARLIĞI 1 Ekolojik Acıdan Kentsel Alan Kullanımları konusunda doktora yapmış olmak.