Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Temmuz 2012 07:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esasları ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun?un 48. maddesi hükümleri uyarınca devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz öğretim elemanı alınacaktır. Adayların Durumları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı yazılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelikle belirlenen atama kriterlerine uygun olması gerekmektedir.

Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurularla, eksik belgeli dosyalar dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Kurumumuza ulaşmış olması gerekmektedir.

DUYURULUR.

Öğretim Görevlisi kadrolarına başvuracak adayların Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) lisans öğreniminde mezun olunan alandan son üç yılda en az 70 puan almaları gerekmektedir. (Alan türü değişen programlardan mezun olan adayların başvurusunda ALES puan türü, adayın lisans/önlisans eğitimine girişteki puan türü esas alınacaktır.) İlgililer dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, 2 adet fotoğraf, onaylı öğrenim belgelerinin suretini , (Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylandığını gösterir belge) ile Lisans Not Transkriptini varsa bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir nüsha dosyayla birlikte Adnan Menderes Üniversitesi Koçarlı Meslek Yüksekokulu Güney Kampüsü ÇAKMAR KÖYÜ/AYDIN adresine göndermeleri gerekmektedir.

MUAFİYETLER

Doktorasını tamamlamış olanlar, 29/6/2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, bu yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte Yükseköğretim Kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Projesi kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kontenjanlarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz.

DUYURULAR

İlanla İlgili Tüm Duyurular Adayın Başvuru Yaptığı Birimin İnternet Sitesinde İlan Olunacaktır.

NOT : Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvuru yapabilirler.

  Fakültelerin Biyokimya bölümlerinden mezun, alanında Yüksek Lisans yapmış olmak ve alanında en az beş(5) yıl deneyime sahip olmak. Öğretim Görevlisi 1 07 Ağustos 2012

TC.

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 31.07.2008 tarih ve 26953 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ?Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? ve yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair 19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik hükümleri uyarınca araştırma görevlisi alınacaktır.

  İşletme bölümü lisans mezunu olmak. Araştırma Görevlisi 1 07 Ağustos 2012
  İktisat bölümü lisans mezunu olmak. Araştırma Görevlisi 1 07 Ağustos 2012
  Maliye bölümü lisans mezunu olmak. Maliye veya Maliye Teorisi alanında Yüksek Lisans yapıyor olmak. Araştırma Görevlisi 1 07 Ağustos 2012
  Uluslararası Ticaret ve Finasman veya İşletme Bölümü veya iktisat Bölümü mezunu olmak ve bu alanlardan birinde doktora yapıyor olmak. Araştırma Görevlisi 1 07 Ağustos 2012