Amasya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Temmuz 2012 07:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Amasya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Aşağıda unvanı ve şartları belirtilen Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi'nde açık bulunan Doçent kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki aranan şartları taşıyan öğretim üyesi alınacaktır.

Doçent kadrosuna müracaat eden adayların 2547 sayılı Kanun'un 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 24 maddesinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları ve "Amasya Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri" hakkındaki Üniversitemiz Senato karan ile belirlenen koşulları yerine getirmeleri ve belirtilen niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Doçent kadroları daimi statüde olup başvuracak adaylar;

Dilekçe ve Ekleri

1 - Başvuru dilekçesi

2- Fotoğraf (2 adet)

3- Özgeçmiş

4- Lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgesi (Noter Onaylı)

5- Yayın listesi

6- Yabancı dii belgesi (varsa)

7- Kurum dışından başvuranlardan Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar için onaylı hizmet belgesi

8- Erkek adaylar için Askerlik durum belgesi (Kurum dışından başvuranlardan)

9- Nüfus cüzdanı fotokopisi

Başvuru Dosyası (4 nüsha)

1 - Özgeçmiş

2- Lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgesi (Noter Onaylı)

3- Yayın Listesi

NOT:

1- Başvurular ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkaniığı'na 4 takım dosya ile birlikte teslim edilecektir.

2 Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir,

3- Başvurulan birimlerce yapılacak ön (şekli) incelemeye göre anılan Kanun, Yönetmelik ve ilkelerde öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin ve belirtilen niteliklere sahip olmayanların başvurulan işleme konulmayıp, başvuru belgeleri istekleri halinde dilekçe karşılığında kendilerine verilecektir.

4- Doçent kadrosuna Profesörler müracaat edemezler.

5- ilanımıza http://www.amasya.edu.tr adresinden ulaşılabilir

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DERECESİ ADET AÇIKLAMALAR

Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü -Doçent11Bitki Morfolojisi ve Anatomisi alanında uzmanlaşmış olmak ve "Lycopersıcon e sculentum mili" konusunda çalışmalar yapmış olmak.