Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Temmuz 2012 09:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri uyarınca öğretim üyeleri alınacaktır.

Detaylı bilgi Üniversitemizin http://www.gop.edu.tr adresinde mevcuttur. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Adedi Açıklamalar
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Göğüs Hastalıkları Doçent 2  
  Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Doçent 1  
  Dahili Tıp Bilimleri Kardiyoloji Doçent 1  
  Dahili Tıp Bilimleri Enfeksiyon Hastalıkları Doçent 1  
  Temel Tıp Bilimleri Histoloji ve Embriyoloji Doçent 1  
  Temel Tıp Bilimleri Tıbbi Biyoloji Yrd.Doç . 1 Tıbbi Biyolojide doktora yapmış ve meme kanseri üzerine çalışmalar yapmış olmak.
İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Bilimleri Yrd.Doç . 1 Din Felsefesi alanında doktora yapmış olmak.
  Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Bilimleri Yrd.Doç . 1 Dinler Tarihi alanında doktora yapmış olmak.
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Yrd.Doç . 1 Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında doktora yapmış ve yönetsel güçlülük konusunda çalışmalar yapmış olmak.
  Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Yrd.Doç . 1 Karmaşık bilişsel görev ve çalışma belleği konularında doktora yapmış olmak.
  İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Yrd.Doç . 1 Sosyal Bilgilerde cinsiyet eğitimi ve öğrenci algıları konusunda doktora yapmış olmak.
Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Çayır, Mera ve Yem Bitkileri Yrd.Doç . 1 Çok yıllık yem bitkisi karışımları konusunda doktora yapmış olmak.