Kara Harp Okulu Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Haziran 2012 09:22, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kara Harp Okulu Öğretim Üyesi Alım İlanı

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

1. Kara Harp Okulu birimlerinde istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen şartlara haiz öğretim üyes alınacaktır.

2. Aşağıdaki tabloda belirtilen öğretim üyesi branşı için başvuru koşullarını taşıyan erkek ve bayanla başvurabileceklerdir.

3. Başvuracak adayların 4566 sayılı Harp Okulları Kanununun 20'nci maddesinde ve Kara Harp Okul Protesörluğe Yükseltilme ve Atama Kriterlerinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir

. 4. Adaylar; ilgili alana ait doçentlik ve doktora belgesi, nüfus cüzdan sureti ve "Kara Harp Okulu Akademi Kadrolara Yükseltme ve Atanma Esaslarında belirtilen doküman ve yayın listesini 5 adet dosya ile birlikte biz zat müracaat edeceklerdir Adaylar, Kara Harp Okulu Akademik Kadrolara Yükseltme ve Atanma Esaslarınd belirtilen doküman ve yayın listelerine (www.kho.edu.tr) örün sayfasından ulaşabilecektir.

5. Profesörlüğe önermede ve atamada askeri personele öncelik verilecektir.

6. Profesörler daimi statüde görev yapacaklardır.

7. Öğrenim belgesini yurt dışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

8. İlan şartlarını taşıyan adaylar 23 Temmuz 2012 tarihi saat 17.00'a kadar KHO Merkez Şube Müdürlüğü, Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen müracaat edeceklerdir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektır.

9. İrtibat telefonu: 0 312 4175190 / 4451'dir.

Anabilim Dalı Görevi Branşı Sınıfı (1)Kontenjan Açıklamalar

Elektronik ABD Öğretim Üyesi (Profesör) Elektronik Mühendisliği Mühendis 1 Elektronik Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmalıdır. (2, 3)

AÇIKLAMALAR:

(1) Bulunmadığı takdirde diğer sınıf personeli olabilir.

(2) Albay rütbesinde bulunmak.

(3) Rütbe şartı ile ilgili olarak Harp Okulları Yönetmeliğinin 21'inci maddesinde yer alan "Harp Okulları öğretim elemanlarının akademik kariyer açısından üst düzeye çıkmalarına olanak sağlamak amacıyla kadro ve görevlendirmelerde, rütbe ile akademik kariyer ilişkisi aranmaz." hükmü geçerlidir.

İLGİLİLERE DUYURULUR.