Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Haziran 2012 07:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

2547 sayılı Yükseköğretim Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğine istinaden Üniversitemize Öğretim Üyesi alınacaktır.

A- MÜRACAATTA ARANAN ŞARTLAR

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23 üncü maddesinde belirtilen şartları haiz olmak,

2 Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğindeki Yardımcı Doçentlik şartlarını haiz olmak,

3. ilan edilen kadroya derece bakımından atanabilme şartlarını haiz olmak,

B- İSTENEN BELGELER

1 http://www.bayburt.edu.tr adresinde yer alan birim, bölüm ve anabilin dalı belirtilerek doldurulan başvuru dilekçesi,

2. YÖK Formatında özgeçmiş,

3. Lisans. Yüksek Lisans. Doktora/Uzmanlık belgelerinin fotokopisi,

4. Hizmet Belgesi (Daha Önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar),

5. 2 adet fotoğraf.

6. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diploma denkliklerinin Üniversitelerarası Kurulca onaylandığını gösterir belgenin fotokopisi,

7. Erkek adaylar için askerlik durum beyanı Askerlik yapmış ise terhis belgesi fotokopisi,

C-BAŞVURU YERİ

Başvurular Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Tüm belgelerin asılları atanmaya hak kazanılması durumunda ibraz edilmek zorundadır. Belirtilen koşulları taşımayan veya süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına ulaşmış olması gerekmektedir. Başvuru süresi ilanın web sitemizde yayın tarihinden itibaren 15 gündür.

D YABANCI DİL SINAVI

1. Yardımcı Doçentlik için başvuran adaylar, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 6 ve 7 nci maddeleri uyarınca yabancı dil sınavına tabı tutulacaklardır. Yabancı dil sınav tarihi ve yeri başvuru evrakının incelenmesinden sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacak olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 2. Yardımcı doçentlik için başvuran isteklilerden yabancı dil sınavında başarı gösterenler, özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve varsa yayınlarını dört nüsha olarak, yabancı dil sınav sonucunun Üniversitemiz web sayfasında ilanını takip eden 3 gün içinde Üniversitemiz Bayburt Eğitim Fakültesi Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

S. NO BİRİM BÖLÜM ABD UNVAN DRC ADET NİTELİĞİ
1 Bayburt Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği Yardımcı Doçent 5 1 Fizik Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak. Deneysel ve Teorik Moleküler Spektroskopi Alanında Çalışmış Olmak.
2 Bayburt Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Yardımcı Doçent 5 1 Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı İslam Hukuku Bilim Dalınca Doktora Yapmış Olmak, islam Hukukunda Uluslararası Uyuşmazlıklar Konusunda Çalışmış Olmak.

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

Telefon : 0 458 211 11 53-55 Dahili 4140 Faks : 0 458 211 11 89

E-Posta: [email protected]