Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş sınavı İlanı (2001)

İlan Giriş : 15 Nisan 2003 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş sınavı İlanı (2001)
24 Kasm 2001 gn balamak zere Ankara'da; Genel dare Hizmetleri snf 8. dereceli 8 adet Mfetti Yardmcs kadrosu iin mfetti Yardmcl giri snav yaplacaktr.
A-SINAVA KATILMAK STEYENLERN
1-DMK'nn 48. maddesinde yazl genel nitelikleri tamak.
2-Hukuk, Siyasal Bilgiler, ktisat, letme, BF Fakltelerinden ya da en az drt yl eitim veren ve eitim programlar itibariyle bunlara denklii yetkili makamlar tarafndan kabul olunan yabanc retim kurumlarndan birini bitirmi olmak.
3- 1 ocak 2001 TARHNDE 30 yan doldurmam olmak
4-Salk durumu Trkiye'nin her yerinde grev yapmaya, her trl yolculuk koullarna elverili olmak, Mfetilik grevini yapmasna engel olabilecek hastal veya sakatlnn bulunmamas
5-KMSP 51 puan 80 ve zeri olmak.(Bavurulardan en yksek puan alan 120 kiiye snav giri belgesi verilecektir.)
6-Erkek adaylarn askerliini yapm, erteletmi ya da askerlikle ilikilerinin bulunmamas
7-Bakanlka yaplan aratrma sonucuna gre sicil, tutum ve davranlar ynnden Mfettilie engel durumu olmamas
8-Bu snava daha nce 2'den fazla katlmam olmas
artlar aranacaktr.
SINAV KONULARI
24-25 Kasm 2001 tarihinde ankara'da yaplacak olan yazl snavlar; ktisat, Maliye, Muhasebe, Hukuk, yabanc Dil ve Kompozisyon yazm ve anlatm teknii olmak zere alt grupta yaplacaktr.
steklilerin bavuru formunu ve snava giri artlarn ieren bror Ankara'da Tefti Kurulu Bakanlndan (Bakanlk Ek Binas, 4. Kat, Tandoan), stanbul'da(Air Efendi cad. Kprl sok. eker han Kat:2 Sirkeci) ve zmir'de (Mithatpaa cad. No:105 TSE Binas KARATA) adreslerindeki Tefti Kurulu brolarndan; adana, Bursa, Diyarbakr, erzurum, Eskiehir, Gaziantep, Kayseri, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Trabzon l Sanayi ve Ticaret Mdrlklerinden ahsen veya posta ile temin etmeleri mmkndr.
-Snava Giri Bavurusu:"Sanayi ve Ticaret Bakanl Tefti Kurulu Bakanl Tandoan/Ankara" adresine ahsen veya posta ile yaplcaktr.
-adaylar, iki adet vesikalk fotograf (renkli ve yeni ekilmi) bavuru formuna ekleyeceklerdir.
-Snava katlabilmek iin son bavuru tarihi 2 Kasm 2001 Cuma gn mesai saati bitimidir. Postadakli gecikmeler dikkate alnmaycaktr.
-Snava girilecek yer ve snav saatlerini gsteren snava giri belgeleri Bakanlk tarafndan adaylarn haberleme adresine gnderilecektir.