İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Haziran 2012 09:25, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO ÜNVANI DER. ADET NİTELİK
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Malzeme Doçent 1 1 Kimya doktoralı, organik optoelektronik malzemeler ve uygulamalarında (polimerler, OLED, elektrokromizm , organik güneş pilleri) araştırmaları olmak
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Malzeme Doçent 2 1 Metalurji ve Malz Müh. Doktoralı, Termal Sprey Kaplamalar ve Alüminyum Esaslı Kompozit Malzemeler alanında çalışmış olmak
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Protetik Diş Tedavisi Yardımcı Doçent 3 1 Overdenture protezler konusunda deneyimli olmak; diş- implant destekli protezlerde bağlantı dizaynları konusunda deneyimli olmak; akrilik rezinlerin ısı transfer kapasiteleri konusunda deneyimli olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Ortodonti Yardımcı Doçent 3 1 Kanin distalizasyonunda sonlu elemanlar analizi konusunda deneyimli olmak, konik ışınlı bilgisayarlı tomografi konusunda çalışmaları olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Yardımcı Doçent 4 1 TME rahatsızlıklarında antioksidanların rolü konusunda deneyimli olmak, LED fotobiyomodülasyonun etkinliği konusunda çalışmaları olmak, deney hayvanları konusunda deneyimli olmak.

İLAN BAŞVURU ŞARTLARI:

1 - Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre Öğretim Üyeleri alınacaktır. 657 Sayılı Kanunun 48.maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımak gerekir.

2 - Doçent kadrosuna atama daimi statüde yapılacaktır.

3 - Yabancı ülkelerden alınan diplomaların ilgili Kurumdan denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

4 - Bir üniversitede doçentlik unvanını alanlar yardımcı doçent kadrosuna başvuramazlar.

5 - Doçent kadrosuna başvuracaklar, dilekçelerinde başvurdukları Fakülteyi ve Anabilim Dalını belirterek, ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan yayın listesi ile birlikte, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapacaklardır.

6 - Yardımcı Doçent kadrolarına Başvuracaklar dilekçelerine başvurdukları fakülteyi, anabilim dalını ve sınava gireceği yabancı dilini belirterek ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yükseklisans, doktora, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek ilgili birimlere şahsen başvuru yapacaklardır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların m erkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alınmış olsa bile, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunun 23.maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemizde ayrıca yapılacak olan yabancı dil sınavında başarılı olmaları şarttır.

7 - Başvurular şahsen yapılacaktır.

8 - Son müracaat tarih ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür.

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi

(A.O.S.B.) Mahallesi Havaalanı Şosesi

No: 33/2 Balatçık 35620 Çiğli İzmir

Tel: (0 232) 329 35 35 Fax: (0 232) 386 08 88

e - posta:[email protected] elektronik ağ: www.ikc.edu.tr