Sağlık Bakanlığı Bilişim Teknolojileri Danışmanı Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Haziran 2012 09:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sağlık Bakanlığı Bilişim Teknolojileri Danışmanı Alım İlanı

Görev Unvanı: BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANI

Başvuru Kodu : BTD

Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesi kapsamında Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere (1 adet) Bilişim Teknolojileri Danışmanı alınacaktır.

Kısaca Görev Tanımı Bu danışmanlık hizmeti içerisinde, ilgili danışmandan talep edilen hizmetler aşağıda ifade edilmiştir. .

Yapılması planlanan sağlık tesisinin, büyüklüğü, kapasitesi ve özelliklerine göre kullanılacak olan bilişim teknolojileri ihtiyacını belirlemek ve Bakanlığın gereksinimleri doğrultusunda ilgili bilgi sistemlerine entegrasyonunu sağlamak, ilgili projelerin değerlendirmesini yapmak ve sürecin mesleği ile ilgili her aşamasında danışmanlık hizmeti sağlamak. . Şartname ve sözleşmelerde bilişim teknolojileri ile ilgili kısımlarının hazırlanmasını sağlamak . Tasarım ve proje aşamasında bilişim teknolojileri ile ilgili gerekli AR-GE çalışmalarını yaparak uygun teknolojilerin belirlenmesi ve uygulanmasını sağlamak . Sağlık tesisinde uygulanacak olan bilişim teknoloji akreditasyonu. yenileme, tamir ve bakım hususlarında proje çalışmalarına destek olmak, .Tasalını ve proje aşamasında, diğer danışmanlarla koordineli bir şekilde çalışarak standartların oluşturulmasına katkı sağlamak . Bilgisayar donanımları, bilgisayar ve çevre birimleri, netvvork sistem tasarını, kurulum ve yönetimleri ile ilgili danışmanlık sağlamak. . Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü KÖO bünyesinde yapılması planlanan sağlık tesislerinin proje ve işletim safhalarında Sağlık Bilgi. Medikal Görüntüleme. Hasta kayıt ve sağlık kodlama. Sağlık iletişim. Teletıp, konsültasyon ve Akıllı Tıp Karar Destek Sistemlerinden uygulanması gerekli görülenlerle ile ilgili şartname, sözleşme, kurulum ve işletim süreçlerinde gerekli danışmanlık hizmetini sağlamak. . Söz konusu hedefleri yerine getirme doğrultusunda idarece verilecek diğer işleri yapmak.

Adayda Aranılan Özellikler Minimum nitelikler şunlardır;

İyi derecede İngilizce konuşma, yazma ve okuma becerisine sahip olmak. . İyi iletişim becerisine sahip ve ekip çalışmasına uyumlu olmak . Seyahate engel durumu bulunmamak . Bilgisayar. Bilgisayar ve Enformatik, Yazılım. Bilişim Sistemleri. Elektrik. Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak . Bilişim veya Teknolojileri ile ilgili alanda en az 5 yıllık iş tecrübesine sahip olmak . Tercihen hastane bilgi sistemleri, sağlık bilişim standartları (ICD-10. HL7,1HE. DICOM, vb..) ve tıbbi sınıflandırma sistemleri konularında iş tecrübesine sahip olmak ve yaptığı iş ve çalışmaları belgelemek . İşletim sistemleri ve donanım konularında iyi derecede bilgi sahibi olmak . Sistem geliştirme ve yönetimi konusunda deneyim sahibi olmak Çalışma Yeri Ve Zamanı . Danışman tam zamanlı olmak üzere haftada 5 gün (beş), günde 8 saat Sağlık Yatırımları Genci Müdürlüğü binasında görev yapacaktır.

ADAYLARIN AYRINTILI ÖZGEÇMİŞLERİNİ EN GEÇ 11/07/2012 TARİHİNE KADAR AŞAĞİDA BELİRTİLEN EPOSTA ADRESİNE GÖNDERMELERİ VEYA ŞAHSEN BAŞVURMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR. BAŞVURULARDA İLGİLİ BAŞVURU KODUNUN BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR. e-mail: [email protected] YALNIZCA KISA LİSTEYE KALAN ADAYLARA GERİ BİLDİRİM YAPILACAKTIR.