Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Haziran 2012 09:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinde ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gündür Başvuru Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

Öğretim üyesi atamalarında. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uygulanacaktır Yardımcı doçent kadrosuna başvurularda, merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alınmış olsa bile, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunun 23 maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemizce ayrıca yabancı dil sınavı yapılacaktır.

Adaylar, hangi dilden sınava gireceklerini dilekçelerinde belirteceklerdir. Yardımcı doçentlik dil sınavının yeri. tarihi ve saati ilgili birimce belirlenecek olup, konu ile ilgili duyuru www.ksu.edu.tr. adresinden yapılacaktır.

Adaylardan istenilen belgeler,

Bolum, Anabılım Dalını ve sabıka kaydının bulunup bulunmadığını belirten başvuru dilekçesi ekinde bir adet fotoğraf lisans diploması fotokopisi, doktora uzmanlık diploması fotokopisi, özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik durum belgesi, bilimsel çalışma ve yayın listesi, yabancı dil belgesi, doktora belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım olarak sunacaklardır

BİRİM UNVAN K/D ADET NİTELİĞİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Tıbbı Laboratuar Teknikleri Yrd Doc 3 1 Tıbbi Biyolojik Bilimler Bolümü mezunu olup, Araştırma ve Uygulama Hastanesi laboratuarında 5 (yıl) sureyle çalışmış olmak