Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım ilanı

İlan Giriş : 01 Haziran 2012 08:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım ilanı

Giresun Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi hükmü uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular ilanın Resmi Gazete?de yayın tarihi itibariyle 15 (Onbeş) gündür.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 25. maddesinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmak şartıyla:

DOÇENT kadrolarına başvuracak adayların; başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, doçentlik belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosyayı (gönderim kutusu içerisinde ) ekleyerek, Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Doçent kadrosuna; Profesörler müracaat edemezler.

Başvuruda bulunacak adaylardan, herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat dosyasına ekleyerek ibraz edeceklerdir.

  Birimi Bölümü/ Anabilim Dalı Ünvanı Der. Ad. Özel Şartlar
1 Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Doçent 2 1 Biyokimya alanında Doçent unvanını almış olmak ve Biyomateryaller ve biyokimyasal-toksikoloji üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. maddesi hükümleri dahilinde Öğretim Elemanı alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete?de yayın tarihi itibariyle 15 (Onbeş) gündür.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun?un 5772 sayılı Kanunla değişik 25. maddesinde belirtilen asgari koşulları sağlamış olmaları gerekir.

DOÇENT kadrolarına başvuracak adaylar daimi statüde görev yapacak olup adayların Personel Dairesi Başkanlığına şahsen verecekleri başvuru dilekçesi ekinde (www.personel.gazi.edu.tr adresinde bulunan dilekçe);

Özgeçmiş,

Yayın Listesi

(2) iki adet fotoğraf,

Nüfus cüzdanı sureti,

Doçentlik belgesi,

Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar için (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini sunmaları zorunludur.

Adayların özgeçmiş, yayın listesi, doçentlik belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarının tamamını kapsayan (4) dört adet dosyayı Personel Dairesi Başkanlığından temin edecekleri gönderim kutusu içerisinde Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: 1) Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2) Doçent kadrosuna Profesörler müracaat edemez.

BİRİMİ BÖLÜM ABD UNVANI DER. ADET AÇIKLAMA
Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Çuvaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Doçent 1 1 Çuvaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları konusunda çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Kimya Fizikokimya Doçent 1 1 Fizikokimya ve nanoteknoloji konusunda çalışmaları olmak.
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ticaret Hukuku Doçent 1 1  
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Doçent 1 1 Kablosuz algılayıcı ağları ve güvenlik konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Doçent 1 1 Isı transferi ve yarı katı döküm konusunda çalışmaları olmak.