Türkiye Belediyeler Birliği Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Mayıs 2012 17:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Belediyeler Birliği Personel Alım İlanı

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNE

PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) faaliyet alanlarında uzman statüsünde çalıştırılmak üzere, Türkiye İş Kurumu aracılığı ile aşağıda nitelikleri belirtilen sayıda toplam 2 adet personel alınacaktır.

Fakülte Adı Alınacak Personel Sayısı İstenilen Dil
Hukuk Fakültesi 2 İngilizce

AÇIKLAMALAR

1- Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmaları ve yabancı dil düzeyi KPDS 50 ve üzeri veya buna denk kabul edilen belgeye sahip olmaları gerekmektedir.

2- Türkiye İş Kurumu, yukarıdaki şartı sağlayan adaylardan TBB? ye bildirdiği adaylar, TBB tarafından mülakata tabi tutulacak olup, başarılı olan adayların istihdamı sağlanacaktır.

3- Söz konusu niteliklere sahip personele aylık (diğer ikramiye ve sosyal haklar hariç) brüt 3.022,97 TL, net 2.164,14 TLücret ödenecektir.

4- TBB?nin görevleri arasında; belediyelere rehberlik etmek, belediyelerle ilgili kanun hazırlıklarında görüş bildirmek, ilgili mevzuata uygun olarak belediyeciliğin gelişmesine katkı sağlayacak her türlü faaliyet ve girişimde bulunmak yer almaktadır. Bu kapsamda uzman personelin yurtdışı imkânları da olabilmektedir.

İlgilenen adayların 04/06/2012 Pazartesi gününe kadar Türkiye İş Kurumunun en yakın şubelerine müracaat etmeleri veya www.iskur.gov.tr web adresinde müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ