Develi SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Mayıs 2012 07:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Develi SYDV Personel Alım İlanı

İLÇEMİZ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI PERSONEL ALIM İLANI

Develi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi unvanı ile belirsiz süreli sözleşme ile istihdam edilmek üzere 1(bir) personel alınacaktır.

PERSONEL ALIMINDA ARANACAK ŞARTLAR;

Personel alımında aranacak genel ve özel şartlar aşağıda belirtilmiştir.

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış olmak veya askerlikten muaf olmak yada askerlikle ilişiği bulunmamak.

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8) 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından mezun olmak (Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri) ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personel Sınavından KPSSP3 puan türünde en az 60 puan olmak şartları aranır.

9) İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak.(SYDV.İş Tanımı Formu ,SYDV-02)

10) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, dezavantajlı gruplarla çalışabilecek, kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip olmak,

11) Bilgisayarlı Muhasebe Sertifikası olması ve İyi derecede bilgisayar (Windows,Word,Excel,Powerpoint v.b.) kullanabiliyor olmak

12)Sınavlarda başarılı sayılan adayların Develi İlçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmesi gerekmektedir

13)Deneme süresi iki aydır. Taraflar, bu süre içinde iş sözleşmesini ihbarsız ve tazminatsız feshedebilirler.

BAŞVURU VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

1) Başvuruda bulunacak adayların, 18 .05.2012 ? 28.05.2012 tarihi mesai saati bitimine kadar www.sosyalyardimlar.gov.tr internet adresinde bulunan SYDV personeli alım ilanı bölümünden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

2)Başvuran adaylar KPSS puanlarına göre en yüksekten başlayarak sıralanır ve alınacak personel sayısının 3 (üç) katı kadar mülakata alınacaktır.Mülakat tarihinde aday/adaylarından kurumumuz tarafından istenilen belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanlar Mülakata alınmayacaktır.

a- KPSS P3 Sınav Sonuç Belgesi aslı ve fotokopisi 2010 veya 2011, Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personel Seçme Sınavı puanları ÖSYM Başkanlığından, kurumumuz tarafından teyit edilecektir.

b-Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı ve onaylı sureti,

c-Nüfus cüzdan fotokopisi,

d- Adli sicil kaydı,

e- 2 Adet Fotoğraf,

f- Bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya sertifika

g- Tam teşekküllü hastaneden alınmış, çalışmasına engel teşkil edecek bir hastalığı bulunmadığına dair heyet raporu (Mülakatı geçen adaydan istenecektir.)

ğ-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belgenin aslı ve fotokopisi,

h-Öz geçmiş-CV

4) En az B Sınıfı Ehliyete Sahip Olmak.

5) Mülakat esnasında ve sonrasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu belirlenen adayların işe alımları iptal edilerek haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

6) Vakfımız, Mülakat sonucunda personel alımı veya belirtilen sayıda personel alımı yapıp yapmama konusunda serbestliğe sahiptir.

Mülakat tarihi : 30 Mayıs 2012- Çarşamba

Mülakat Başlangıç Saati:14.00

Mülakat yeri :Kaymakamlık Toplantı salonu

İrtibat için :Tel: 03526212475

Vakıf Müdürü. Fatma ALPAY