Tekirdağ Saray SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Mayıs 2012 12:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tekirdağ Saray SYDV Personel Alım İlanı

TEKİRDAĞ İLİ SARAY İLÇESİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

1 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Tekirdağ İli Saray İlçesi Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfına aşağıda belirtilen niteliklerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı teşvik fon kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin Esaslar? ve 4857 sayılı iş yasası uyarınca aşağıdaki esaslar dahilinde 1 adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? unvanlı sözleşmeli personel istihdam edilecektir.

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1- T.C. Vatandaşı olmak

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

3- 18 Yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak

4- Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak yada askerlikle ilişkisi bulunmamak

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

6- Türk ceza kanunun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile, devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

7- Yüksek Öğretim Kurulu Öğrenci Seçme Yerleştirme merkezi (ÖSYM) tarafından 2010 veya 2011 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,

8- 4 Yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının; Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olmak.

B) ÖZEL ŞARTLAR

1- İleri ve iyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak, (Milli Eğitim Müdürlüklerinden onaylı Bilgisayar Sertifikası bulunmak veya Bitirdiği Fakültede Bilgisayar dersi gördüğünü not durum belgesi (transkript) ile belgelendirmek)

2- En az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve çok iyi araç kullanıyor olmak

3- Görevlerini ehil olarak ifa kabiliyetine haiz olmak, bedensel özrü bulunmamak (Sağlık Raporu ile belgelendirmek)

4- İşin süresi: 2 ay deneme süreli olmak kaydı ile Belirsiz Süreli

C) BAŞVURU İLANI,BAŞVURULARIN ALINMASI,YERİ VE ZAMANI;

1- BAŞVURU İLANI; 16 MAYIS 2012 ? 25 MAYIS 2012 saat 17:00?a mesai bitimine kadar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ilanlistesi.aspx adresli web sitesi, Hükümet Konağı ilan panosu, Saray Kaymakamlığı web sitesi www.tekirdagsaray.gov.tr 3 Belediye Başkanlığı (Saray, Büyükyoncalı ve Beyazköy) ve işkur? a gönderilerek ilan ettirilecektir.

2- BAŞVURU;

16 MAYIS - 25 MAYIS 2012 saat 17:00? a kadar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ilanlistesi.aspx adresli web adresinden online başvuracaklar.

3- MÜLAKATIN YERİ VE ŞEKLİ;

Başvurular arasından alınacak personel sayısının 3 katı personel KPSS P3 puan sıralamasına göre 28 MAYIS 2012 de mülakata hak kazanmış olarak açıklanacak ve Vakıf Müdürünün çağrısı üzerine 30 MAYIS 2012 saat 10:00?da Saray Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantı salonunda mülakat yapılacaktır. 1 kişi işe alınacak, 2 kişi de 1. ve 2. yedek olarak belirlenecektir.

Mülakat adresi: Kemalpaşa. Mah. Lojman Sokak Hükümet Konağı Saray/Tekirdağ Tel:0282 7681956

D) ÇAĞRILANLARDAN İSTENECEK BELGELER;

1- Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti,

2- (T.C. Kimlik Numaralı) Nüfus Cüzdanı tasdikli Bir Fotokopisi,

3- 2010 veya 2011 yılı KPSS P3 sınav Sonuç Belgesi aslı veya noter onaylı sureti,

4- 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş)

5- Bilgisayar Sertifikası (Aslı veya Onaylı Sureti)

6- Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve özgeçmişleri

7- Adli Sicil Kaydı (asıl)

8- Yerleşim Yeri belgesi (asıl)

9- Askerlik Terhis Belgesi (asıl) veya Tecil Belgesi (asıl)

10- Sağlık Raporu (çalışmasına engeli bulunmadığını gösteren)

11- Ehliyet (asıl)

E) MÜLAKAT SONUÇLARI;

Mülakata alınan 3 kişi mülakatta aldıkları puana göre komisyon tarafından sıralanacak ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bildirilecek Genel Müdürlük değerlendirmesi sonucunda Vakfımıza sistem üzerinden göreve başlatılması istenilen personel bildirilecek ve kazandığı bildirilen personel 5 gün içerisinde vakfa gelerek sözleşme imzalayıp işe başlatılacaktır. Mülakat sonucu seçilen personel sözleşme süresinde sözleşme imzalamaz ise, 1. yedek seçilen personel için işlemler başlatılacak, o da imzalamazsa 2. yedek seçilen personel ile sözleşme imzalanacaktır.

F) DİĞER HUSUSLAR;

1- Mülakat sırasında kurumumuz tarafından istenen belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gerçeğe aykırı belge ile müracaat ettiği anlaşılan adaylar ile, sözleşme imzalanmış olsa bile sözleşmeleri iptal edilir.

2- Sözleşmeli personel ihtiyaç duyulan hizmet birimi ve pozisyonda istihdam edildiğinden, devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyona yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

3- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

İLANEN DUYRULUR

SARAY KAYMAKAMLIĞI