Osmancık SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Mayıs 2012 08:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Osmancık SYDV Personel Alım İlanı

OSMANCIK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ÜNVANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

1-ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

7) Görevin özelliğine göre aşağıda belirtilen özel şartları taşımak,

8) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından birinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır.

9) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ( İhtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti Tarafından İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri tercih edilebilir)

-Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arzeden fiziksel ve ruhsal hastalık ya da sakatlık ile özrü bulunmamak,

-Erkek adaylar için en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

-Sosyal İletişim becerisine sahip olmak.

-İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti Tarafından; yabancı dil bilmek, işaret dili bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlar da aranabilir.

2-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Aşağıda istenen belgeler başvuruların son günü olan 18.05.2012 günü saat 17:00? a kadar Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir.

1-İşe başvuru dilekçesi (Ev veya cep telefon numaralarının belirtmesi gerekmektedir.)

2- Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti,

3- Üzerinde TC Kimlik numarası yazılı bulanan nüfus cüzdanının önlü arkalı onaylı fotokopisi,

4- KPSS Sonuç Belgesi onaylı fotokopisi,

5- Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf,

6- Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (Sözleşme imzalama aşamasında istenecektir)

7- Adli sicil kaydı (Sözleşme imzalama aşamasında istenecektir)

8- Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve CV,

9- Varsa Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi,

3-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvurular 07/05/ 2012 tarihinde başlayıp, 18/05/2012 günü saat 17:00? da sona erecektir. Başvurular Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün http://app.aile.gov.tr/vakifilan adresinden online olarak yapılacaktır..

Mülakata çagrılan adaylar başvuru belgelerini şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla teslim edilmek zorundadır. Belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular ile postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır,

2- Mülakata başvurular içinden KPSS-P3 puanına göre en yüksek puanı alan ilk 6 aday çağrılacaktır. Mülakata katılmaya hak kazananlar Osmancık Kaymakamlığı?nın resmi internet adresi olan www.osmancik.gov.tr adresinden 21/05/ 2012 ile 25/05/ 2012 tarihleri arasında ilan edilecektir. Bu bildirim tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- 28/05/ 2012 günü saat 10:00?da Osmancık Kaymakamlığı toplantı salonunda mülakat yapılacaktır. Mülakat sonucunda puan sıralamasına göre ilk 2? ye girenler sınavı kazanmış sayılacaktır. Diğer adaylar ise aldıkları puana göre yedek olarak sıralamaya gireceklerdir. 4857 Sayılı İş Kanunu?nun 15. maddesinde belirtilen deneme süresince yedek liste geçerli sayılacaktır. İşe girmeye hak kazananlar Osmancık Kaymakamlığı?nın resmi internet adresi olan www.osmancik.gov.tr adresinden ilan edilecek olup, bu bildirim tebligat yerine geçecek ve adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Sınavı kazanan adayların en geç 31 Mayıs 2012 mesai bitimine kadar Osmancık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı?na müracaat ederek sözleşme imzalamaları gerekmektedir. Sözleşme imzalamayarak işe başlamayan adayın yerine sıradaki yedek aday, sözleşme imzalamak üzere davet edilecektir.

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta ya farklı sayıda almakta serbesttir.

BAŞVURU ve İLETİŞİM BİLGİLERİ

Başvuru yeri: Osmancık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Yeni Mah. Hükümet Konağı Kat:1

Osmancık SYD Vakfı: 0364 611 45 63

İLANEN DUYURULUR.