Gökçeada SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Mayıs 2012 08:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gökçeada SYDV Personel Alım İlanı

ÇANAKKALE İLİ GÖKÇEADA İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA 2 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Gökçeada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 02.08.2006 tarih ve 2006/4 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından 1 adet sözleşmeli Sosyal İnceleme Görevlisi ve 1 adet sözleşmeli Büro Görevlisi alınacaktır.

ARANAN NİTELİKLER

İşin Süresi:Belirsiz Süreli Sözleşmeli ( 6 Ay Deneme Süreli)

İstenilen İşgücü Sayısı: 2 (İki)

Personelin Niteliği/Ünvanı: Sosyal İnceleme Görevlisi, Büro Görevlisi

1-GENEL ŞARTLAR :

1-) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2-) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3-) 18 yaşını bitirmiş olmak.

4-) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere,ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

5-) Sosyal İnceleme Görevlisi ve Büro Görevlisi için 2010 yılından bu yana yapılan KPSSP3 sınavların birinden puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

6-) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

7-) Adli sicil kaydı bulunmamak.

8-) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

2- ÖZEL ŞARTLAR :

1-) Eğitim Durumu: Sosyal İnceleme Görevlisi ve Büro görevlisi için En az 4 yıllık lisans eğitimini (İktisadi İdari Bilgiler Fakülteleri, Eğitim Fakülteleri ile , Diğer Fakülteler ve 4 yıllık eğitim veren Yüksekokulların Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla ilişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri) tamamlamış olmak,

2-) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak veya askerlikten muaf olmak yada askerlikle ilişkisi bulunmamak.

3-) 31 Mayıs 1977 ve sonrası doğmuş olmak.

4-) Sosyal İnceleme Görevlisi ve Büro Görevlisi kadrosu ile göreve başlayan kişiler ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edileceğinden, en az 5 yıl süre ile Vakfımızda çalışmak zorunda olduğunu taahhüt etmek.

5-) Sosyal İnceleme Görevlisi ve Büro Görevlisi için Gökçeada Merkez ve Köylerinde Vakıf Faaliyetleri doğrultusunda inceleme, araştırma, tespit ve yardım dağıtımı yapıldığından görevini aksatacak bir engelinin bulunmaması .

6-) Sosyal İnceleme Görevlisi ve Büro Görevlisi için windows, ms-dos işletim sistemleri, word, Excel, Powerpoint vb. bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmek ve Bilgisayar sertifikasına sahip olmak.

7-) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

3-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

1-Başvuru dilekçesi ve kısaca özgeçmişi

2-Diploma veya mezuniyet belgesi

3-Nüfus cüzdanı fotokopisi

4- KPSS P3 sınav sonuç belgesi veya tasdikli fotokopisi,

5-2 adet vesikalık fotoğraf ( Son 3 ay içinde çekilmiş)

6-Sabıka kaydı aslı

7-Askerlik terhis belgesi aslı veya sureti / Askerlikten muaf olduğuna dair belgenin aslı veya sureti

8-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu

9-Varsa iş deneyim belgeleri

10-Eksik belge veya niteliklere uygun olmadığı halde başvuranlar hakkında işlem yapılmayacaktır.

4-BAŞVURU ESASLARINA İLİŞKİN BİLGİLER:

1- Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını http://app.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden online olarak en son 29 / 05 /2012 tarihi itibariyle yapacaklardır. Bu tarihten sonra ya da eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2- 03.05.2002 tarih ve 24744 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kamu Görevlilerine ilk defa atanacaklar için yapılacak sınavlar hakkında genel yönetmenliğin: 17. maddesi hükümlerine istinaden Sosyal İnceleme Görevlisi ve Büro Görevlisi için başvuruda bulunan adaylardan sistem tarafından belirlenen KPSS P3?den en yüksek puandan başlamak üzere 3 (Üç) aday mülakata kabul edilecektir. İstenilen şartları taşıyan adaylara Vakfımızca kurulan komisyon tarafından 01 /06 / 2012 tarihinde saat 14:00 ?da Gökçeada Hükümet Konağı Kaymakamlık Toplantı Salonu?nda mülakat yapılacaktır.

Müracaat yeri ve iletişim bilgileri:

Müracaat yeri: Gökçeada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı /Hükümet Konağı Gökçeada/Çanakkale

Tel: 0 286 8873779

Fax: 0 286 8873779 İLANEN DUYURULUR