Baklan SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Mayıs 2012 11:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Baklan SYDV Personel Alım İlanı

T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BAKLAN

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün 03.04.2012 tarih ve 1223 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin esasları düzenleyen (2012-12) Sayılı genelge doğrultusunda bir (1) adet ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? unvanlı belirsiz süreli sözleşmeli ve bir (1) adet ?Büro Görevlisi? unvanlı belirsiz süreli sözleşmeli personel alınacak olup, buna ilişkin detaylı açıklamalar aşağıya çıkartılmıştır.

A) ADAYLARDA ARANAN GENEL VE ÖZEL NİTELİKLER;

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4- Erkekler için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, askerlik ile ilişkisi bulunmamak.

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı şuçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

7- ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? İçin; 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerin? den) mezunu olmak,

8- ?Büro Görevlisi? İçin ; 4 Yıllık Yüksek öğrenim kurumlarından mezun olmak.

9- Alınacak alanların tümünde Yüksek Lisans, KPDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, sürücü belgesi, iş deneyimi olanlar ve bilgisayar sertifikası olanlar, işe almada öncelikli olarak değerlendirilecektir.

10- Son iki yıl geçerliliği olan (KPSS 2010-2011) puanlarından KPSS P3 türünden en az 60 puan almış olmak,

11- Başvurular internet üzerinden Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün www.sosyalyardimlar.gov.tr adresindeki SYDV Personel alım ilanlarından yapılacaktır.

12- Mülakata çağrılacak adaylar aşağıdaki belgelerin aslı veya tasdikli fotokopisi ile geleceklerdir.

13- Mülakat 21 MAYIS 2012 Pazartesi Günü Saat:14.00?de SYDV Toplantı salonunda yapılacaktır.(Gelmeyen adaylar haklarını kaybetmiş sayılacaktır.)

B-MÜLAKATTAN ÖNCE İSTENİLECEK BELGELER;

1- Ekte (örneği) bulunan başvuru dilekçesi,

2- Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi,

3- Diploma (aslı veya noter tasdikli onaylı sureti)

4- KPSS P3 sınav sonuç belgesi (aslı veya onaylı sureti)

5- Özgeçmiş (A4 kâğıdının bir yüzünü geçmeyecek şekilde)

6- Ekte (örneği) Taahhütname,

C) BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1) Başvuruda bulunacak adaylar 08 Mayıs 2012 ? 18 Mayıs 2012 Cuma günü saat 17.00?ye kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.

2) İlan sonucunda başvuran adaylar içerisinden, alınacak olan personel sayısının 3 (üç) katı toplamı kadar kişi geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağrılır. Mülakata çağrılan aday sayısı kadar (yedek) belirlenir. İhtiyaç olması durumunda yedekler mülakata çağrılır.

4) Başvuruları sınav komisyonunca değerlendirildikten sonra kabul edilen adaylar, belirsiz süreli sözleşmeli personel statüsünde işe alınır.

5) Sözlü sınav (Mülakatlar) 21 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00?de yapılacaktır.

6) Başarılı olmayan adayların başvuru evrakları, yerleştirme sonucundan itibaren 7 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre dolduktan sonra yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

7) Sınav komisyonunun mülakata giren adaylardan, istenilen sayıda adayı yeterli görmemesi ya da hiçbir adayı yeterli görmemesi halinde söz konusu adayları işe almayacaktır. Böyle bir durumda adaylar başvuru için katlandıkları maliyetler dâhil hiçbir hak iddia edemeyeceklerini peşinen kabul ederler.

V. MÜRACAAT

Müracaatlar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesinden http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ on-line olarak yapılacaktır.

VI. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi www.baklan.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 07 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak, Baklan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

VII.SINAVIN İLANI, BAŞVURULARIN ALINMASI, YERİ VE ZAMANI;

1-SINAV İLANI;

08 MAYIS 2012 - 18 MAYIS 2012 Mesai bitimine kadar Hükümet konağı ilan panosu, Baklan Kaymakamlığı Web sitesi (www.baklan.gov.tr) Denizli Valiliği Web sitesi (www.denizli.gov.tr) Denizli ye bağlı İlçe Kaymakamlık ilan panoları ve İşkur?a gönderilerek ilan ettirilecektir.

2- SINAV İPTALİ :

Sınav komisyonu gerekçe göstermeden sınavı iptal etmekte serbesttir.

T.C

AİLE ve SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BAKLAN

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınızda Belirsiz süreli sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere ilan edilen ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? kadrosuna müracaat etmek istiyorum.

Gereğini arz ederim.

ADRES : TARİH :??/?../2012

EV TELEFONU:

İMZA

CEP TELEFONU: ADI SOYADI

T.C

AİLE ve SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BAKLAN

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

TAAHHÜTNAME

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınızda Belirsiz süreli sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere ilan edilen ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? kadrosuna müracaat etmiş bulunmaktayım, Sınav sonucunda yerleştirmeye hak kazandığım takdirde hakkımda aşağıda belirtilen sorgulamaların yapılmasına ve Adli sicil belgesi ve tam teşekkülü Devlet hastanesinden sağlık kurulu raporu getireceğimi taahhüt ederim.

Gereğini arz ederim.

ADRES : TARİH :??/?../2012

İMZA

EV TELEFONU :

CEP TELEFONU ADI-SOYADI