Kızılcahamam SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Mayıs 2012 11:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kızılcahamam SYDV Personel Alım İlanı

KIZILCAHAMAM İLÇESİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

PERSONEL ALIMI 2012

Kızılcahamam İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına , Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün 03.04.2012 tarihi ve 2012/1 nolu Genelgesi doğrultusunda 16.02.2012 tarih ve 2012/1 nolu kararı ile yürürlüğe giren SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları , Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin şartlar doğrultusunda 4857 Sayılı İş Kanununa tabi 2 (iki) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ünvanıyla personel istihdam edilecektir.

İşin Adı: Sözleşmeli Personel Alımı

İşin Süresi: Belirsiz Süreli (2 ay Deneme Süreli )

Personel Ünvanı: Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi.

İstihdam Edilecek Personel Sayısı: 2 (İki )

1-ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3-Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını bitirmiş, 35 yaşını doldurmamış olmak.

4- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

5-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar , devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk,zimmet,irtikap ,rüşvet hırsızlık,dolandırıcılık ,sahtecilik , güveni kötüye kullanma , hileli iflas ,ihale ve alım satımlara fesat karıştırma , suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

6- Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya askerlikle ilişkisi bulunmamak,

B) ÖZEL ŞARTLAR * Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

4 (Dört) Yıllık yüksek öğrenim kurumlarından mezun olmak (Üniversitelerin Sosyoloji,Sosyal Hizmetler, Psikoloji,Halkla İlişkiler,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümleriyle, İktisadi ve İdari Bilimler ,Eğitim Fakülteleri okullarından mezun olma durumuna göre yapılacak sıralama dahilinde , öncelikle örgün eğitim mezunu , kendine güvenen,ifade yeteneği yüksek , beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip dezavantajlı gruplarla çalışabilecek, hane ziyaretinde sağlıklı sosyal inceleme yapabilecek , bilgisayar ve ofis programlarını kullanabilen ,tercihen yabancı dil( İngilizce ) bilen .

*İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak (2010-2011 ).

*Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl sağlığı veya özrü bulunmamak.

2-İSTENEN BELGELER

Kimlik Fotokopisi

KPSS P3 ( 2010 veya 2011 ) Sonuç Belgesi Fotokopisi

Diploma veya çıkış belgesinin fotokopisi

Erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmadığına dair belge.

Yeni çekilmiş fotoğraflı özgeçmiş ( Özgeçmiş belgesinde iş deneyimleri, özel yetenekler, bilgisayar ve yabancı dil seviyeleri neden bu işe müracaat ettiği, gelecekteki hedefleri, hobileri, özet aile bilgileri konularından da bahsedilecektir)

Sağlık kurulu raporu adli ve sicil kaydı mülakatta başarılı olan adaylardan sözleşme öncesinde istenilecektir. Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmış ise iptal edilir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanunun ilgili hükümleri uygulanır.

3- BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1) Başvurular 10.05.2012?21.05.2012 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün ?SYDV Personel Alım İlanları? bölümü üzerinden online olarak yapılacaktır.( www.sosyalyardımlar.gov.tr/)(http://app.aile.gov.tr/vakifilan)

2) Başvuru yapan adaylardan belge istenmeyecektir. Başvuruların KPSS puanına göre sıralanmasından sonra, puanı en yüksek olan adaydan başlanarak alım yapılacak kadro sayısının üç katı kadar aday mülakata çağrılacak ve ilanda belirtilen genel ve özel şartları taşıdıklarını gösterir belgelerin aslını göstererek bir fotokopisini vakfımıza teslim edecektir.

3) Mülakata çağrılan adaylar istenilen belgeleri, Kızılcahamam Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına( Hükümet Konağı No:1/2 adresine ) 25.05.2012 Cuma günü saat 17:00?ye kadar şahsen veya en seri şekilde posta ile teslim etmeleri gerekmektedir.

4) Yukarıda belirtilen tarihten sonra şahsen veya posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Postada meydana gelecek gecikmeler nedeniyle yukarıda belirtilen son başvuru tarihinden sonra teslim alınan başvuru dikkate alınmayacaktır. Başvuru esnasında kurumumuz tarafından alınan belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

5) Alınacak personel sayısının 3 ( üç ) katı kadar aday geçerli KPSS P3 Puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralı şekilde 28.05.2012 Pazartesi günü saat 10:00?da Kızılcahamam Kaymakamlığı toplantı salonunda mülakat yapılacaktır.

6- Mülakata katılmaya hak kazanan adayların listesi 21.05.2012 tarihinde Kaymakamlığımız internet sayfasında www.kizilcahamam.gov.tr. adresinde yayınlanacaktır.

KIZILCAHAMAM KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

AYRINTILI BİLGİ İÇİN : TEL :0312 736 00 62