Etimesgut SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Mayıs 2012 10:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Etimesgut SYDV Personel Alım İlanı

ETİMESGUT SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI PERSONEL ALIM İLANI

Etimesgut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi unvanı ile belirsiz süreli sözleşme ile istihdam edilmek üzere 3 personel alınacaktır.

A) BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8) Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisinde 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının belirtilen unvanın iş tanımında ve özel şartlarda belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak,

B) BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

1) 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından mezun olmak (Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri),

2) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, dezavantajlı gruplarla çalışabilecek, kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip olmak,

3) Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak,

C) BAŞVURU VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

1) Başvuruda bulunacak adayların, 14.05.2012 ? 23.05.2012 tarihi mesai saati bitimine kadar www.sosyalyardimlar.gov.tr internet adresinde bulunan SYDV personeli alım ilanı bölümünden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

2) Mülakat tarihinde aday/adaylarından kurumumuz tarafından istenilen belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanlar Mülakata alınmayacaktır. (Nüfus Cüzdanı ve fotokopisi, KPSS P3 Sınav Sonuç Belgesi aslı ve fotokopisi 2010 veya 2011, Diploma veya çıkış belgesinin aslı ve fotokopisi, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belgenin aslı ve fotokopisi, Yeni çekilmiş fotoğraflı öz geçmiş-cv.)

3) Mülakat sınavını kazanan adaylardan tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınmış sağlık kurulu raporu ve Adli Sicil belgesi istenecektir.

4) Mülakat esnasında ve sonrasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu belirlenen adayların işe alımları iptal edilerek haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

5) Vakfımız, Mülakat sonucunda personel alımı veya belirtilen sayıda personel alımı yapıp yapmama konusunda serbestliğe sahiptir.