Çağlayancerit SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Mayıs 2012 08:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çağlayancerit SYDV Personel Alım İlanı

ÇAĞLAYANCERİT İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINDAN

3 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Çağlayancerit İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına aşağıda belirtilen niteliklerde; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulunun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin Esaslar" ile 4857 sayılı İş Kanununa göre şartları tutan adaylar arasından mülakatla sözleşmeli olarak 3 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi unvanlı personel istihdam edilecektir.

GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve sınava son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edinim ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

7) Görevin özelliğine göre eğitim yaş tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8) Sosyal Yardım ve inceleme Görevlisi olabilmek için başvuru yapacak adayların 4 yıllık lisans programlarından; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olmak,

9) ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, şartları aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR

1) Bilgisayar sertifikası (zorunlu olmayıp tercih nedenidir)

2) En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak (zorunlu olmayıp tercih nedenidir)

3) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

4) Sağlık raporu (işe alınmaya hak kazanan personel çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık heyet raporunu iş sözleşmesi imzalanmadan önce Çağlayancerit SYDV ibraz edecektir.)

5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak,

6) İşin Süresi: Daimi (2 Ay Deneme Süreli)

SINAVA BAŞVURU ŞEKLİ, SÜRESİ VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvuruda bulunacak adayların, 16/05/2012 tarihi ile 22/05/2012 tarihi mesai saati bitimine kadar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün http://app.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx internet adresinde bulunan SYDV personeli alım ilanı bölümünden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

2- 22/05/2012 tarihi mesai saati bitimine kadar http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ilanListesi.aspx elektronik adresine başvuruda bulunan adaylar arasından özel şartlar bölümünün (a) bendinde belirlenen bölüm mezuniyeti önceliklerine ve sonrasında kendi içinde KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 3 katı aday (9 kişi) sözlü mülakata çağrılacaktır. Mülakata çağrılacak adaylar için ilan yapılmayacak olup adaylar duyuruları www.caglayancerit.gov.tr adresinden takip edeceklerdir.

3- Mülakata çağrılan adaylar aşağıda sayılan belgelerle birlikte Çağlayancerit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bürosuna 24.05.2012 tarihi saat 17: 00? ye kadar elden teslim edeceklerdir.

4- Mülakat sınavı oluşturulan komisyon tarafından Hükümet Binası Çağlayancerit Kaymakamlığı toplantı salonunda 25.05.2012 tarihinde saat 10:00?da gerçekleştirilecektir.

Mülakat tarihi : 25/05/2012

Mülakat Başlangıç Saati: 10:00

Mülakat Yeri : Çağlayancerit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Hizmet Binası

Fatih Mah. Atatürk Cad. Özel İdare Binası Giriş Kat Çağlayancerit/KAHRAMANMARAŞ

Not: Mülakat esnasında adayların Öz geçmişlerini yazılı olarak mülakat komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.

5- Sınav Komisyonunun mülakat sonucunda istenen personel sayısına ulaşamaması halinde diğer adaylara çağrı yapılabilecektir.Mülakat sonuçları Vakıf Mütevelli Heyetince değerlendirilecek olup, değerlendirme sonucunda en yüksek puana sahip olan ve gerekli şartları taşıyanlarla sözleşme yapılacaktır.

6- Aranan genel ve özel şartlarda istenen belgeleri eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

7- Sözlü Mülakat esnasında ve sonrasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu belirlenen adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

8- İşe alınacak personele Fon Kurulunun 16/02/2012 tarihli ve 2012/01 sayılı Kararının 10 uncu maddesiyle, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esasların eki EK- ( I ) sayılı cetvelde belirlenen ücret verilecektir.

9- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

MÜLAKATA ÇAĞRILACAK ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

1.Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi (Aslı görevli memura ibraz edilecektir)

2.KPSS Sonuç Belgesi fotokopisi (Aslı görevli memura ibraz edilecektir)

3.Nüfus cüzdan fotokopisi(Aslı görevli memura ibraz edilecektir)

4.4 adet fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olması ve bilgisayar ortamında doldurulacak 4 adet başvuru formuna yapıştırılarak teslim edilmesi )

5. Adli sicil belgesi.

6.Arazi ve alanda görev yapmasına mani olabilecek derecede sıkıntısı olmadığına dair yazılı beyan (Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporunu ataması yapılan adaylar getireceklerdir.)

7. Yerleşim yeri belgesi,

8. Yeni çekilmiş fotoğraflı özgeçmiş

9.Erkek adaylar için Askerlik yaptığına dair terhis belgesi veya askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge

10.İlave olarak getirilebilen diğer sertifika belgelerinin fotokopisi (Aslı görevli memura ibraz edilecektir)

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

Başvuru sonucunda atanmaya hak kazananların listesi Çağlayancerit Kaymakamlığı Resmi Web Sitesinde (http://www.caglayancerit.gov.tr) adresinden ve Kaymakamlık ilan panosunadan ilan edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçlarının ilan edilmesinden 5 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak, Çağlayancerit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

DİĞER HUSUSLAR

1-Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

2-Ataması yapılmış olsa dahi sonra gerçek dışı beyanda bulunan ya da alım koşulları taşımadığı tespit edilenlerin ataması iptal edilir.

3-Verilen süre içinde başvurmayan, sınavı kazandıktan sonra görevine başlamayan veya aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların işe alımları iptal edilerek yerine yedek adayın alımı yapılacaktır.

MÜRACAAT YERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

ADRES : Çağlayancerit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çağlayancerit Hükümet Konağı Kat:1

TELEFON : 0 344 351 20 24 - 0 344 351 29 78

İLAN OLUNUR