Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Mayıs 2012 12:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz akademik birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, Personel Dairesi Başkanlığı web sayfasından temin edilebilecek "Öğretim Üyesi Başvuru Formu"nun ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek lisans, Doktora, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 3 adet Fotoğraf, Yayın Listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile başvurucaklardır.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, Personel Dairesi Başkanlığı web sayfasından temin edilebilecek "Öğretim Üyesi Başvuru Formu"nun ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi, 3 Adet Fotoğraf, Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi ve Yayın Listes ile birlikte bilimsel bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek ilgili Fakülteye şahsen veya posta yolu ile başvurucaklardır.

GENEL AÇIKLAMALAR:

*Adaylar ilana başvuralarını ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde ilgili birimlere yapacak ve evraklarını teslim edeceklerdir.

*Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi istenilen belgelerin bir tanesi eksik olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

*Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

*Adayların, bütün yayın dosyalarının içinde yüksek lisans tezi, doktora tezi, özgeçmiş, yayın listesi ve eğitim durumlarına ilişkin belgelerle birlikte yayınlarını ve özgeçmişlerini içeren bir CD veya DVD'yi başvuracakları birime teslim etmeleri gerekmektedir.

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Duyurulur.

BİRİMİ/BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVAN DERECE ADET İLANDA ARANAN ŞARTLAR              
EDEBİYAT FAKÜLTESİ              
Psikoloji Sosyal Psikoloji Yrd.Doç. 4 1 İlgili alanda doktora yapmış olmak.              
Tarih Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Yrd.Doç. 4 1 Kürt-Ermeni ilişkileri konusunda çalışma yapmış olmak.              
ORMAN FAKÜLTESİ              
Orman End. Müh. Orman Biyolojisi ve Odun Kor. Teknolojisi Doçent 1 1 Orman Biyolojisi ve Odun Koruma Teknolojisi Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.              
                         
İlanın Yayım Tarihi : 15.05.2012 tarihli Posta Gazetesi                      
Başvuru Başlangıç Tarihi: 16/05/2012                      
Son Başvuru Tarihi : 30.05.2012 tarihi mesai bitimi