Terme SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Mayıs 2012 16:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Terme SYDV Personel Alım İlanı

PERSONEL ALIM İLANI

Terme Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklerde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulu?nun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile 16.04.2012 tarihinden itibaren yürürlüğe konulan ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? uyarınca 4 adet personel alınacaktır. Adaylarda aranacak şartlar ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

A- İSTİHDAM ÖZELLİKLERİ :

İŞİN SÜRESİ : Belirsiz Süreli Sözleşmeli ( 2 ay deneme süreli )

İSTENİLEN İŞ GÜCÜ SAYISI : 4 ( Dört )

PERSONELİN NİTELİĞİ / ÜNVANI : Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 3 ( Üç ) adet,

Büro Görevlisi 1 ( Bir ) adet.

B- BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR :

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

3- 18 yaşını bitirmiş olmak ve son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.

4- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

6- Adli sicil kaydı bulunmamak

7- Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahrum olmamak.

8- Üniversitelerin en az 4 yıllık fakülteleri ve dengi okullarının her bir ünvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak.

9- En son yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

10- Görevini devamlı olarak yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl sağlığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak, her türlü coğrafi ve iklim koşullarında görev yapabileceğini ve her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak olan Sağlık Kurul Raporu ( Mülakattan sonra işe alınması kesinleşen adaylardan alınacaktır.)

C- BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR :

1- Eğitim Durumu : Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ünvanı ile istihdam edilecek olan personelin Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri mezunları arasından seçilecektir.

Büro Görevlisi ünvanı ile istihdam edilecek olan 1 ( bir ) adet personelin Siyasal Bigiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri mezunları arasından seçilecektir.

2- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

3-İyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak ve Bilgisayar sertifikasına sahip olmak ( tercih nedenidir )

4- Terme sınırları içerisinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.

5- Aktif olarak araç kullanacağından altı ay içerisinde en az B sınıfı sürücü belgesi alınacaktır.

D- BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ :

1- Başvuruda bulunacak adaylar başvuruda istenilen belgeler ile birlikte 21.05.2012 tarih ve saat : 17:00 mesai bitimine kadar Terme Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bürosuna alındı belgesi karşılığı şahsen veya Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün http://app.aile.gov.tr/vakıfilan/IlanListesi adresinden online olarak başvurabileceklerdir. Bu tarihten sonra yapılacak olan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

2- Başvuran adayların belgelerinin incelenmesi neticesinde eksik belge veya niteliklere uygun olmadığı halde başvuranların müracaatları dikkate alınmayacaktır.

E- BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER :

1- Nüfus kayıt örneği

2- Başvuru dilekçesi, (özgeçmiş, varsa iş deneyimleri, ikametgah adresi ve iletişim bilgileri dilekçede yer alacak).

3- İşe alım sürecindeki KPSS P3 sınav sonuç belgesi

4- Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

5- Varsa sürücü belgesi fotokopisi

6- Diploma veya Mezuniyet Belgesi

7- Adli sicil kaydı belgesi

8- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmuş ya da askerlikle ilişkisi bulunmadığına dair belge

9- Varsa daha önce çalıştığı yerden almış olduğu referans mektubu

10- Varsa Bilgisayar yeterlilik belgesi ( diploma, sertifika veya kurs belgesi )

11- Başvuru esnasında belgelerin fotokopisi kabul edilecek olup, işe yerleştirilmesine karar verilenlerden belgelerin asılları istenecektir.

F- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER :

1- Mülakat sınavında adayların Bilgisayar, Proje, yabancı dil bilgisi, Sürücü belgesi ile kendini ifade yeteneği, Muhakeme gücü, özgüveni, ikna kabiliyeti, genel yetenek ve genel kültür, sosyal diyalog ve iletişim becerisi gibi kriterler dikkate alınacaktır.

2- Başvuran adaylar, her bir pozisyon için KPSS P3 puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak, alınacak personel sayısının 3 katı aday Mülakata çağrılacaktır.

3- Mülakata girmeye hak kazanan adayların listesi Terme Kaymakamlığı internet sitesinden (www.terme.gov.tr) duyurulacak; ayrıca Terme Hükümet Konağı ve Vakıf Başkanlığının ilan panosunda yayınlanacak olup, Mülakat tarihide bu ilanda duyurulacaktır.

4- Vakıf Başkanlığınca oluşturulacak Mülakat Komisyonu tarafından her bir unvan için belirlenen sayı kadar asil personel ve alınacak personel kadar da yedek aday seçimi yapılacak olup, Mütevelli Heyetinin onayından sonra sözleşme imzalanacaktır.

5- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakla serbesttir.

6- Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak değerlendirme dışı bırakılacaktır.

7- Verilen süre içerisinde başvurmayan, başvurup süresi içerisinde görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek adayın ataması yapılabilecektir.

G) DİĞER HUSUSLAR :

1- Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu konuda 16.02.2012 tarih ve 2012/1 karar nolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esasları doğrultusunda hareket edilecektir.

2- Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakı yerleştirme sonucundan itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

3- Vakfımız Mütevelli Heyetince istenilen niteliklerde müracaat eden aday tespit edilmemesi durumunda personel alımı yapılmayacaktır.

L) MÜRACAAT TARİHİ, YERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ :

Müracaat Tarihi : 07.05.2012 ? 21.05.2012

Müracaat Yeri : Terme Sosyal Yardımlaşma ve Dayanılma Vakfı

Fenk Mahallesi Çarşamba Caddesi Öğretmenevi altı.

Terme SYDV : 0362.876.33.46

e-posta : [email protected]

online başvuru adresi : http://app.aile.gov.tr/vakıfilan/IlanListesi