Dumlupınar SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Mayıs 2012 16:09, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dumlupınar SYDV Personel Alım İlanı

DUMLUPINAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI BELİRSİZ SÜRELİ PERSONEL ALIM İLANI

Aşağıda belirtilen nitelikte, Dumlupınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalıştırılmak üzere; Belirsiz Süreli Sözleşmeli (Daimi), 1 Kişi Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacaktır.

İlgili Görevli : Ali ADATEPE (Vakıf Müdürü)

İrtibat Telefonu : 0 274 3712155

Başvuru Tarihleri : 04.05.2012-28.05.2012

Müracaat Yeri : Özel İdare Hizmet Binası Kat:3 Dumlupınar/Kütahya

Müracaat Şekli : Adayların şahsen veya Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün ?SYDV Personel Alım İlanları? bölümü üzerinden online olarak müracaat etmeleri gerekmektedir. . Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Mesleki Özellikler :

İş Alanı/Pozisyonu : 1 Kişi Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

İş Özeti :Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi: Sosyal yardım ve proje başvuru sahiplerinin ve Genel Sağlık Sigortası gelir testine ilişkin başvuru sahiplerinin muhtaçlığına ilişkin araştırmalarını mahallinde yürütmek, Mütevelli Heyetine sunulmak üzere "Sosyal İnceleme Raporunu" hazırlamak ve diğer kamu hizmetleri ile ilgili olarak hedef kitleye yönelik danışmanlık ve yönlendirme faaliyetlerini yürütmek.

Çalışma Şartlar : Belirsiz Süreli (Daimi)

Çalışma Şartları : İdarece Belirlenecektir.

Çalışma Adresi : Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Özel İdare Hizmet Binası Kat:3 Dumlupınar/Kütahya

A)BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak, 35 yaşını tamamlamamış olmak

4) Erkek adaylar için, askerlik görevini yapmış olmak

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

7) Adli ve idari soruşturma sonucunda, atanmasına engel bir durumu bulunmamak,

8) Görevin özelliğine göre, ihtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından; yabancı dil bilmek, işaret dili bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek, eğitim, yaş, tecrübe vb. özel şartlar da aranabilir.

B) BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

a- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ( ihtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile , Sosyal Bilimler Fakültesi,Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Hukuk Fakültesi, Sosyal Bilimler Fakültesi, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri tercih edilebilir.)

b- İşe alım sürecinde geçerli olan 2010 ve 2011 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

c- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

d- Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak

e- Dumlupınar İlçesi nüfusuna kayıtlı olmak.

C) BAŞVURU İÇİN İSTENİLECEK BELGELER

1 - Bitirdiği okul diploması veya okul çıkış belgesi sureti/fotokopisi

2 - Nüfus cüzdanın fotokopisi (T.C.Kimlik Numaralı),

3 - KPSS sınav sonuç belgesinin fotokopisi,

4 - Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

5 - Adli sicil kaydı,

6 - 2 Adet Fotoğraf,

7 - Bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya sertifika

8 - Nüfus Kayıt Örneği

9 - Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve kısaca özgeçmişiniz(el yazısı ile)

NOT: İstenilen belgelerin suret veya fotokopileri ile başvuru yapılabilecek ancak asılları başvuru sırasında ibraz edilecektir.

D) BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1- Başvuruda bulunacak adayların, imzalı ve fotoğraflı olarak islenilen diğer belgelerle birlikte 04/05/2012 - 28/05/2012 tarihleri arasında Dumlupınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Özel İdare Hizmet Binası Kat:3 Dumlupınar/Kütahya) adresine şahsen müracaat etmeleri veya Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün ?SYDV Personel Alım İlanları? bölümü üzerinden online olarak müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2- Başvuru esnasında kurumumuz tarafından alınan belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

3-Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

4- Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personel Seçme Sınavı puanları ÖSYM Başkanlığından, kurumumuz tarafından teyit edilecektir.

E) BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ATAMA

1- Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetince oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından, Belirsiz Süreli Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili başvuruda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

2-Başvurusu kabul edilen adaylardan, daha önce iş tecrübesi olan adaya öncelik tanınacaktır.

3- Değerlendirme sonucunda alınacak personel sayısının 3(üç) katı kadar aday (3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi adayı) 29.05.2012 tarihinde mülakata çağrılacaktır.

F) DİĞER HUSUSLAR

1-Fon Kurulunun 16.02.2012 tarihli ve 2012/1 Sayılı Kararı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslarına göre işlem yapılacaktır.

Sercan GÖKDEMİR

Kaymakam

Vakıf Başkanı