Kırıkkale SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Mayıs 2012 16:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale SYDV Personel Alım İlanı

KIRIKKALE İLİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulu?nun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 nolu kararı ile SYD Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar belirlenmiştir. Bu esasların uygulanmasına ilişkin 03/04/2012 tarih ve 2012/12 sayılı ve 25.04.2012 tarih ve 2012/14 sayılı iki genelge yayınlanmıştır. Kırıkkale İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına,2012/12-14 sayılı Genelgeler, yukarıda bahsedilen esaslar ve 4857 Sayılı İş Kanununa tabi şekilde 3 (üç) adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi personel istihdam edilecektir.

I-ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1- T.C Vatandaşı olmak.

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3- 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak.

4- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da Askerlikle ilişkisi bulunmamak.

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6- Türk Ceza Kanunu?nun 53.maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı, zimmet, irtikap, rüşvet,hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarında mahkum olmamak.

7- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8- Alınacak Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi;4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler) bölümlerinden mezun olmak

9- ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

B) ÖZEL ŞARTLAR

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi:

a) Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek

b) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

c) Yüksek Lisans, KPDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, sürücü belgesi ve iş deneyimi olanlar, işe almada öncelikli olarak değerlendirilecektir.

d) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak,

e) Kırıkkale merkez de ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek

şartları aranır.

III-BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvurular 10 Mayıs 2012 Perşembe günü başlayacak olup 17 Mayıs 2012 Perşembe günü mesai bitimi olan saat 17:00?da sona erecektir.

2- Başvurular yalnızca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ IlanListesi sitesinden online olarak ?SYDV Personel Alım İlanları? bölümünden yapılacaktır. Vakfımıza bizzat veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3- İlan sonucunda başvuran adaylar içerisinden, alınacak olan personel sayısının 3 (üç) katı aday mülakata çağırılacaktır. 3 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için 9 (dokuz) kişi geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanarak mülakata çağırılacaktır. Mülakata girecek adaylar, şartları taşıdıklarını gösteren belgelerin aslını göstererek bir fotokopisini mülakat gününden önce Vakıf Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

4- Mülakata girecek adayların Vakıf Müdürlüğüne teslim etmeleri gereken belgeler:

a) Özgeçmiş.

b) Nüfus cüzdanı.

c) KPSS sonuç belgesi.

d) Diploma veya mezuniyet belgesi.

e) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

f) Adli sicil belgesi ve Sağlık Raporu (Kazanan adaylardan istenecektir.)

g) 3 adet fotoğraf.

ı) Bilgisayar sertifikası veya Üniversite de bilgisayar eğitimi gördüğüne dair transkript belgesi

5- Başvurusu kabul edilen adaylar, başvuru süresi bittikten sonra mülakata çağırılacak ve Mülakat komisyonu tarafından başarı sıralaması yapılır ve Komisyonca işe alımı uygun görülen aday listesi Mütevelli Heyetin onayına sunulur. İşe alımı uygun görülen başvurular, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünce sistem üzerinden işe alım koşullarının uygunluğunun kontrolü neticesinde işe başlatılır. Sonuçlar Mütevelli Heyet kararından sonra ilan edilir.

6- Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak,sözleşmeleri imzalanmayacak ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

7- Personel alımına ilişkin ilan,duyuru ve bilgilendirme işlemleri Kırıkkale Valiliği web adresinde de (www.kirikkale.gov.tr) yayınlanacaktır.

8-MÜLAKAT YERİ: Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğü Toplantı Salonu

MÜLAKAT TARİHİ :

1- 21 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat;10:00?da mülakat yapılacaktır.

9- Vakfımız mülakat sonucunda personel istihdam edip etmemekte ve işe başlangıç tarihini belirlemekte tamamıyla serbesttir.

IV-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLAR

Mülakat sonunda atanmaya hak kazananların listesi Kırıkkale Valiliği?nin www.kirikkale.gov.tr sitesinde ve İlimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında bulunan ilan panosunda ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 7 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bürosuna şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgelerini tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

İRTİBAT ADRES VE TELEFONLARI

Kırıkkale İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü

Adres: Yaylacık Mah.Ulubatlıhasan Cad.No:36 KIRIKKALE

Telefon: 0 318 224 25 62-0 318 224 23 18