Çal SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Mayıs 2012 13:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çal SYDV Personel Alım İlanı

T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇAL İLÇESİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Denizli İli Çal İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulu?nun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan ?SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 Sayılı İş Kanununa tabi şekilde 1 (Bir) adet, ?Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi? istihdam edilecektir.

İşin Adı: Sözleşmeli Personel alımı

İşin Süresi: Belirsiz Süreli (2 ay deneme süreli)

I-ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4- Erkekler için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, askerlik ile ilişkisi bulunmamak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ;kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı şuçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,zimmet,irtikap,rüşvet,hırsızlık,dolandırıcılık,sahtecilik,güveni kötüye kullanma, hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

7- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8- Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için ?4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden)mezun olmak,

9- Alınacak alanların tümünde Yüksek Lisans, KPDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, sürücü belgesi olanlar, işe almada öncelikli olarak değerlendirilecektir.

10- 2010-2011 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Geçerli Kamu Personel Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

11- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

12- Başvurular internet üzerinden Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünü www.sosyalyardimlar.gov.tr adresindeki SYDV Personel alım ilanlarından yapılacaktır.

13- Mülakat 21 MAYIS 2012 Pazartesi Günü Saat: 14:30?da Kaymakamlık Toplantı salonunda yapılacaktır.(Gelmeyen adaylar haklarını kaybetmiş sayılacaktır.)

B) ÖZEL ŞARTLAR

1. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda ve her türlü taşıtla seyahat etmeye engel bir durumunun olmadığına dair tam teşekküllü hastaneden alınacak sağlık raporu.(Mülakat sınavını kazanan asil ve yedek personellerden istenecektir.)

2- Sınavı kazanan ve ataması yapılan kişinin Çal ilçe sınırları içerisinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmesi gerekmektedir.

3- Adayların Belirsiz Süreli iş sözleşmesini imzalandığı gün adayların işe başladığı gün olarak kabul edilir.

4- Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi yapılan adaya 2 aylık deneme süresi verilecek olup 2 aylık deneme süresinde başarısız olan adayın yerine 2. Sıradaki aday Vakıf Başkanınca İş Sözleşmesi yapmak üzere çağrılır.2. sıradaki adayında 2 aylık deneme süresinde başarısız olması halinde 3. Sıradaki aday Vakıf Başkanınca Belirsiz süreli İş Sözleşmesi yapmak üzere çağrılır

5- Mülakatı kazanan 1. Sıradaki Adı geçen personel sözleşme süresinde sözleşme imzalamaz ise Tekrar mülakat yapılmaksızın 2.sıradaki personel için işlemler başlatılacak. 2. Sıradaki personelde sözleşme süresinde sözleşmeyi imzalamaz ise 3. Sıradaki personel değerlendirmeye alınacaktır.

6- Alınacak olan personelin ; (T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ) tarafından yayımlanmış olan 16/02/2012 tarih ve 2012/1 sayılı (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro standartları ,iş tanımları ,nitelikleri,Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin esaslar?a) göre görevlerini yerine getirmeleri esastır.

7-Çalıştırılacak olan personelin ücreti; (T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ) tarafından yayımlanmış olan 16/02/2012 tarih ve 2012/1 sayılı (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro standartları ,iş tanımları ,nitelikleri,Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına ilişkin esaslara) göre,Unvanı,Eğitimi,kıdemi, ve Vakıfların derecelendirilmesine göre,Fon Kurulunca hazırlanan Ücret Skalası cetveline göre ödenir.

8- B ve üstü sürücü ehliyetine sahip olmak

II ) İŞE ALINACAK PERSONEL TABLOSU

SIRA NO

ALINACAK PERSONEL

SAYISIMÜLAKATA GİRECEK KİŞİ SAYISI

ARANAN NİTELİKLER

1

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi1

3

Siyasal Bilgiler Fakülteleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden birinden ya da sosyoloji, psikoloji, psikolojik danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden birinden mezun olmak

III ) MÜLAKAT ESNASINDA İSTENİLECEK BELGELER;

1- İşe Başvuru dilekçesi ve İş Talep Formu,

2-Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi,

3-Diploma (Aslı veya Noter tasdikli onaylı sureti)

4-ÖSYM tarafından yapılan Geçerli Kamu Personel KPSS P3 sınav sonuç belgesi (aslı veya onaylı sureti)

5- Özgeçmiş. (Özgeçmiş mektubunda doğum yeri, doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.)

6-Taahhütname

7-Son 6 ay İçerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf;

8-Adli sicil belgesi (Sabıka kaydı)

9-Sağlık Raporu (Ataması yapılacak olanlardan istenecektir)

10-Askerlikle ilgili ilişiği olmadığına dair belge,

11- Başarılı olanların ilgili belgelerinin asılları, atama esnasında kuruma tasdik ettirilecektir.

IV- BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1) Başvuruda bulunacak adaylar 08 Mayıs 2012 ? 18 Mayıs 2012 Cuma günü saat 17.00?ye kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.Mülakata katılacak olanlar Başvuru dilekçesini ve talep formunu,taahhütname?yi, (www.cal.gov.tr) adresinden veya Çal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından Tedarik edebileceklerdir.

2) İlan sonucunda başvuran adaylar içerisinden, alınacak olan personel sayısının 3 (üç) katı toplamı olan 3 kişi geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağrılır.

3) Mülakat ve sözlü sınavda adaylar;

a) Alan bilgisi konularına ilişkin bilgi düzeyi,

b) Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü,

c) Liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,

d) Özgüveni ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı,

e) Genel yetenek ve genel kültürü,

f) Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı,

Yönlerinden değerlendirilecektir

4) Başvuruları sınav komisyonunca değerlendirildikten sonra kabul edilen adaylar, Belirsiz Süreli sözleşmeli personel statüsünde işe alınır.

V. DİĞER HUSUSLAR

a) Sözlü sınav (Mülakatlar) 21 Mayıs Pazartesi Günü Saat 14:30?da kaymakamlık toplantı salonunda yapılacaktır.

b) Başarılı olmayan adayların başvuru evrakları, yerleştirme sonucundan itibaren 30 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre dolduktan sonra yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

c) Sınav komisyonunun mülakata giren adaylardan, istenilen sayıda adayı yeterli görmemesi ya da hiçbir adayı yeterli görmemesi halinde söz konusu adayları işe almayacaktır. Böyle bir durumda adaylar başvuru için katlandıkları maliyetler dâhil hiçbir hak iddia edemeyeceklerini peşinen kabul ederler.

V. MÜRACAAT

Müracaatlar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesinden http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ on-line olarak yapılacaktır.

VI. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi (www.cal.gov.tr) adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 5 İşgünü içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak, Çal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bürosu?na şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

VII.İLETİŞİM

TEL : 0 258 751 29 59

FAX: 0 258 751 33 68

Ayrıntılı Bilgi İçin Görüşülecek Kişi: Özlem AKAN Vakıf Müdürü.

İLAN OLUNUR?.