Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Mayıs 2012 08:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 25. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre Doçent alınacaktır.

Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgeleri, yayın listesi ile (4) dört takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuracak adayların Üniversitemizin www.osmaniye.edu.tr internet adresinde yer alan ilan ekindeki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Ünvanı Derece Adet Açıklamalar
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Muhasebe Finansman Doçent 1 1 Banka birleşmeleri alanında çalışmalar yapmış olmak
Yönetim Bilişim Sistemleri Yönetim ve Bilişim Sistemleri Doçent 2 1 Yönetim ve strateji alanında doçentliğini almış olmak ve personel güçlendirme konusunda çalışmalar yapmış olmak