Safranbolu SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2012 16:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Safranbolu SYDV Personel Alım İlanı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı İlanı

SAFRANBOLU SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

PERSONEL ALIMİLANI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik FonuKurulu?nun 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile uygun görülen ve16.04.2012 tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğe giren Sosyal Yardımlaşma veDayanışma Vakıfları personelinin norm kadro standartları, iş tanımları,nitelikleri, özlük hakları ve çalışma şartlarına ilişkin esaslar kapsamındaSafranbolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında 4857 Sayılı İş Kanununa göreistihdam edilmek üzere l Adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacaktır.

A)Adaylarda Aranacak Genel Şartlar;

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2) Medenihaklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3) 18yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak.

4) Askerlikgörevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.

5) Kamuhaklarından mahrum bulunmamak.

6)Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile;kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yılveya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletingüvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşısuçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güvenikötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesatkarıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılıksuçlarından mahkum olmamak.

B)Özel Şartlar

7) ÖSYM tarafından yapılan ve müracaat tarihindegeçerli olan kamu personeli seçme sınavından KPSS P3 puan türünde en az 60 puanalmış olmak.

8) 4Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının;

a- Sosyoloji,

b-Psikoloji,

c- Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,

d- Halkla İlişkiler,

bölümlerinden mezun olmak.

9) En az 6 (Altı) aydırSafranbolu?da ikamet ediyor olmak.

10) Bilgisayar (Ofis Programları) işletmeni eğitimialmış olmak, bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak.

11) Görevini devamlıyapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ya da vücut sakatlığı ileözrü bulunmamak.

C)Başvuruya İlişkin Bilgiler

1) Adaylar başvurularını http://app.aile.gov.tr/vakifilan/Ilanlistesi.aspxadresinden 18.05.2012 tarihi mesaisaati bitimine kadar yapacaklardır.Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkatealınmayacaktır.Başvuru sonucunda mülakata girmeye hak kazanan adayların istenenbelgeleri 22.05.2012 saat 17.30?a kadar Safranbolu Sosyal Yardımlaşma veDayanışma Vakfı Müdürlüğü?ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

2) Yapılan incelemelerde eksik belgesi olan adayların başvuruları kabuledilmeyecektir.

D) Başvuruların Değerlendirilmesi,Yerleştirme Sonuçlarının Duyurulması ve Atamaların Yapılması

1) Başvuruların KPSS puanına göresıralanmasından sonra, puanı en yüksek olan adaydan başlanarak alım yapılacakkadro sayısının üç katı kadar aday mülakata çağrılacak ve şartlarıtaşıdıklarını gösteren belgelerin aslını göstererek bir fotokopisini Vakfateslim edeceklerdir.

2) Mülakat 23.05.2012 Çarşambagünü Saat 10.00?da Safranbolu Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılacaktır.Mülakat neticesinde 1 asil ve l yedek aday tespit edilerek Safranbolu SosyalYardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti kararına göre Sosyal YardımlarGenel Müdürlüğü?nün onayına sunulacaktır. Onaya müteakip sözleşme imzalanarakgöreve başlatılacaktır.

3) Adayların evrakları üzerinden yapılankontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyanverdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak vesözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilenyedek aday çağırılarak kendisiyle sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır.

4)Verilen süre içindebaşvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya daaranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilipyerine yedek adayın ataması yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevinebaşlamayan veya eksik evrakını teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına görediğer adaylardan çağırılabilir.

5) Vakfımız mülakatsonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

İLANENDUYRULUR

....