Hacıbektaş SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2012 16:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hacıbektaş SYDV Personel Alım İlanı

NEVŞEHİR İLİ HACIBEKTAŞ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Hacıbektaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile belirlenen SYD Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar ile 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre çalıştırılmak üzere; 2 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, 1 Büro Görevlisi ve 1 Yardımcı Hizmet Görevlisi olmak üzere 4 personel istihdam edilecektir. İşe ilişkin bilgiler, adaylarda aranan şartlar, istenilen belgeler ile alım sürecine ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

İşin Süresi : Belirsiz süreli

Deneme Süresi : 2 Ay

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

3- 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak

4- Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak yada askerlikle ilişkisi bulunmamak

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

6- Türk Ceza Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

7- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak

8- Müracaat edilen iş pozisyonuna göre gerekli eğitim şartını taşımak ve geçerli Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) istenen puan türünde (Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için KPSS P3, Yardımcı Hizmet Görevlisi için mezuniyet durumuna göre KPSS P94, KPSS P93 ve KPSS P3) en az 60 puan almış olmak.

9- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve müracaat edilen iş pozisyonu için belirtilen nitelikleri taşımak.

B) ÖZEL ŞARTLAR

a- Büro Görevlisinde Aranacak Özel Şartlar:

1- 4 Yıllık eğitim veren Yükseköğretim Kurumlarından Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak.

2- KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almak. (2010 ? 2011)

b- Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisinde Aranacak Özel Şartlar:

1- 4 Yıllık eğitim veren Yükseköğretim Kurumlarına bağlı; Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Psikoloji ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

2- KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almak. (2010 ? 2011)

c- Yardımcı Hizmet Görevlisinde Aranacak Özel Şartlar:

1- En az Lise mezunu olmak.

2- Mezun olunan okul durumuna göre KPSS P94, KPSS P93 ya da KPSS P3 puan türlerinin herhangi birinden en az 60 puan almış olmak. (2010 ? 2011)

3- En az B Sınıfı Ehliyete sahip olmak.

2-İSTENECEK BELGELER

1- Sözleşmeli Personel İş Talep Formu (Forma ulaşmak için tıklayınız...)

2- Diploma veya Mezuniyet Belgesi

3- Nüfus Cüzdan fotokopisi

4- KPSS Sınav Sonuç Belgesi

5- 4 adet vesikalık fotoğraf

6- Özgeçmiş (Özgeçmiş mektubunda doğum yeri, doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, katıldığı kurs ve eğitim bilgileri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.)

7- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi

8- Adli Sicil Belgesi (Sabıka Kaydı)

9- Sürücü Belgesi fotokopisi (Yardımcı Hizmet Görevlisi müracaatı için)

10- Sağlık Raporu, (Ataması yapılacak olanlardan istenecektir)

Not: Fotokopisi verilecek belgelerin müracaat esnasında aslı yada noter onaylı suretlerinin ibrazı zorunludur.

3- MÜRACAAT, MÜLAKAT VE DİĞER HUSUSLAR:

1- Açılan ilanlara başvurular http:app.aile.gov.tr/vakıfilanListesi adresinden online olarak alınacak ve sistem tarafından KPPS puan kontrolleri yapılacaktır. Başvuruların KPSS puanına göre sıralanmasından sonra, puanı en yüksek olan adaydan başlanarak alım yapılacak kadro sayısının üç katı kadar aday mülakata çağrılacak ve şartları taşıdıklarını gösteren belgelerin aslını göstererek birer fotokopisini Vakfa teslim edecektir. İlanlara Başvuru süresi 08.05.2012- 16.05.2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadardır.

2- Başvuru sonunda mülakata girmeye hak kazanan adayların listesi, Mülakat tarihi ve Nihai Sınav sonucu oluşacak atanan adayların listesi Hükümet Konağı ilan panosunda ve Kaymakamlık resmi internet sitesi olan www.hacibektas.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- Sınav komisyonunun mülakat sonucunda istenen personel sayısına ulaşamaması halinde diğer adaylara çağrı yapılabilecektir.

4- Nihai Sınav Sonucu, geçerli KPSS puanı ile adayın Sözlü Sınavdan almış olduğu puanın aritmetik ortalaması ile belirlenecektir. Nihai sınav sonucu notu 60 puandan aşağı olmamak üzere en yüksek puan alan 1 asil 1 yedek Büro Görevlisi, 2 asil 2 yedekSosyal Yardım veİncelemeGörevlisi ve 1 asil 1 yedek Yardımcı Hizmet Görevlisi tespit edilecek ve atanmak üzere mütevelli heyetinin onayına sunulacaktır.

5- Atanmaya hak kazanan adaylar, sonuçların Hükümet Konağı İlan Panosundan ve hacibektas.gov.tr adresinden ilan edilmesinden itibaren 7 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak, Hacıbektaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adayların yerine Nihai Sınav sonucunda oluşan başarı sırasına göre ve belgelerini tamamlamış olmak kaydıyla yedek aday ile sözleşme imzalanacaktır.

6- Sınavı kazanan adaylardan tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu ve Adli sicil belgesi istenecektir.

7- Verilen süre içinde başvurmayan, sınavı kazandıktan sonra görevine başlamayan veya aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların işe alımları iptal edilerek yerine şartları taşıyan yedek adayın alımı yapılacaktır. Belirlenen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını tamamlamayanların yerine puan sırasına göre diğer adaylardan alım yapılabilir.

8- Adaylar sadece bir iş pozisyonu için müracaat edebilir.

9- Vakfımız Mülakat sonucunda personel alımı veya belirtilen sayıda alımı yapıp yapmama hususunda serbesttir.

5- İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat Yeri: Hacıbektaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Hükümet Konağı, Hacıbektaş / NEVŞEHİR

Telefon : (384) 441 3977

e-posta : [email protected]

İlana çıkılmasından sonra; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı veya Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından gelen emirleri uygulamada ve gerekli değişiklikleri yapmak husususun da mütevelli heyeti ve sınav komisyonu ayrı ayrı yetkilidir.

İLAN OLUNUR.