Gölhisar SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2012 16:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gölhisar SYDV Personel Alım İlanı

T.C. GÖLHİSAR KAYMAKAMLIĞI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

PERSONEL ALIMI İLANI

Gölhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında istihdam edilmek üzere 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ,1 adet Büro Görevlisi pozisyonlarına personel alınacaktır.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ

Personel alımında aranacak şartlar

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4)Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53? üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) Yapılacak Psikolojik değerlendirmede başarılı olmak

8)En az 4 yıllık fakülte mezunu olmak

9) ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

10)B sınıfı ehliyet sahibi olmak

11) İyi derecede Office programları kullanabilmek

12) Sözlü mülakatta başarılı olabilmek

BÜRO GÖREVLİSİ

Personel alımında aranacak şartlar

Vakıflara personel alımında aranacak genel ve özel şartlar aşağıda belirtilmiştir.

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar,

Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

8) En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak

9) İyi derecede Office Programlarını kullanabilmek

10) Sözlü mülakatta başarılı olabilmek

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1- Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını http://app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx adresinden 18.05.2012 tarihi mesai bitimine kadar yapacaklardır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru sonucunda mülakata girmeye hak kazanan

adaylar istenen belgeleri 21.05.2012 saat 17.30?a kadar Gölhisar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

2-Sözlü Mülakat öncesinde Kurumumuz tarafından istenen belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanlar sözlü mülakata kabul edilmeyecektir.

3-Vakfımıza başvuran adaylar başka vakıflara başvuramayacak yada başka vakıflara başvuru yapanlar vakfımıza başvuru yapamayacaktır. Durumun aksi tespit edilen adaylar başarısız sayılacaklardır.Her aday 1 ünvana başvuru hakkına sahiptir.

SÖZLÜ MÜLAKAT ÖNCESİNDE İSTENEN BELGELER

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi

2- Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet fotoğraf

3- Geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak (KPSS sonuç belgesi fotokopisi)

4- Sürücü belgesi fotokopisi(Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için )

5- Diploma fotokopisi

6- Adli sicil belgesi

7- Erkek adaylar için Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair belge

8- Kendi el yazısıyla yazmış olan özgeçmiş mektubu (doğum yeri, doğum tarih, öğrenim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri ve hobileri konulardan bahsedilecektir.)

9- Sınavı kazandıktan sonra görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair bir hastaneden alınacak sağlık raporu.

SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvuran adaylar, KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 3 katı aday sözlü sınava çağrılacaktır.18.05.2012 günü saat 17?30 da Kaymakamlık internet sitesinden (www.Gölhisar.gov.tr) duyurulacak; ayrıca Vakfın 0 248 4115217 numaralı telefonundan da öğrenilebilecektir. Diğer taraftan sınava girmeye hak kazanan adayların, işe başvuru dilekçelerinde bildirdikleri cep telefonları aranılarak bilgi verilecektir. Bu bildirimler tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü sınav, 24.05.2012 günü saat: 14:00? de Gölhisar Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Mütevelli Heyeti tarafından belirlenen sınav komisyonu tarafından yapılacaktır.

DEĞERLENDİRME

Sözlü mülakat Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Anayasa Hukuku, Güncel Kültürel Konular, 2022 sayılı kanun ve 3294 sayılı kanundan 2 adet soru sorulacaktır. Eşit puan alan adaylara tekrar bu konulardan soru sorulacak ve değerlendirme sonunda en yüksek puan alan adaylar başarılı kabul edilecektir.Her ünvana 1 adet asil ve 1 adet yedek aday seçilecektir.

-Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun ise sözlü mülakatta +10 puan

-Yüksek Lisans Mezunlarına +5 puan

-Doktora Mezunlarına +10 puan

-KPDS C seviyesine +5, B seviyesine +7, A seviyesine +10

- Her bir Office Sertifikasına +2 puan ilave edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.