Uğurludağ SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2012 15:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uğurludağ SYDV Personel Alım İlanı

ÇORUM/UĞURLUDAĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI 1 KADIN SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ÜNVANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

7) Görevin özelliğine göre aşağıda belirtilen özel şartları taşımak,

8) Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır. Bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlar da aranabilir.

9) Özel şartlardaki belirtilen nitelikleri taşımak

B) ÖZEL ŞARTLAR

1- Bilgisayar kullanabilmek ve özellikle ofis programlarına hâkim olmak,

2- Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel veya ruhsal hastalık ya da sakatlık ile özrü bulunmamak,

3- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ( ihtiyaç Durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri tercih edilebilir.)

4-İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında

KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

5-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

6- Kendisi veya ailesi Son 6 Aydır Çorum İli dahilinde ikamet ediyor olması.

2-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Aşağıda istenen belgeler başvuruların 07.05.2012 tarihi ile 22.05.2012 tarihleri arası saat:17:00? a kadar Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir.

1-İşe başvuru dilekçesi (Ev veya cep telefon numaralarının belirtmesi gerekmektedir.)

2- Bitirdiği okul diploması, geçici mezuniyet belgesi veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti,

3- Üzerinde TC Kimlik numarası yazılı bulanan nüfus cüzdanının önlü arkalı onaylı fotokopisi,

4- KPSS Sonuç Belgesi onaylı fotokopisi,

5- Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf,

6- Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (Sözleşme imzalama aşamasında istenecektir)

7- Adli sicil kaydı.

8- Özgeçmiş ve Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi.

9- Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi,

10- İl veya ilçe Nüfus Müdürlüğünden son 6 aydır ikamet ettiğine dair resmi yazı.

3-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvurular 07 Mayıs 2012 tarihinde başlayıp, 22 Mayıs 2012 Salı günü saat 17:00? da sona erecektir. Başvuru http://app.aile.gov.tr/vakifilan/Default.aspx adresinden online olarak yapılacak olup belgeleri şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla teslim etmek zorundadır. Belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular ile postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

2- Mülakata başvurular içinden KPSS-P3 puanına göre en yüksek puanı alan ilk 3 kadın aday çağrılacaktır. Mülakata katılmaya hak kazananlar Uğurludağ Kaymakamlığı? nın resmi internet adresi olan http://www.ugurludag.gov.tr/ adresinden 23 Mayıs 2012 tarihinde ilan edilecektir. Bu bildirim tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 14:00? de Uğurludağ Kaymakamlığı toplantı salonunda mülakat yapılacaktır. Mülakat sonucunda puan sıralamasına göre kadın adaylar arasında 1. olan sınavı kazanmış sayılacaktır. Diğer adaylar ise aldıkları puana göre yedek olarak sıralamaya gireceklerdir. 4857 Sayılı İş Kanunu? nun 15. maddesinde belirtilen deneme süresince yedek liste geçerli sayılacaktır. İşe girmeye hak kazanalar Uğurludağ Kaymakamlığı? nın resmi internet adresi olan http://www.ugurludag.gov.tr/ adresinden 29 Mayıs 2012 tarihinde ilan edilecek olup, bu bildirim tebligat yerine geçecek ve adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Sınavı kazanan adayların en geç 30 Mayıs 2012 mesai bitimine kadar Uğurludağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı? na müracaat ederek sözleşme imzalamaları gerekmektedir. Sözleşme imzalamayarak işe başlamayan adayın yerine sıradaki yedek aday, sözleşme imzalamak üzere davet edilecektir.

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

MÜRACAT YERİ ve İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat yeri: Uğurludağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Uğurludağ Hükümet Konağı Kat: 2

Uğurludağ SYD Vakfı: 0364 361 20 31

İLANEN DUYURULUR.